""

Yozgat’ta KOSGEB’in 50 Bin TL’lik desteğine Bin 655 işletme başvurdu « Yeniufuk Gazetesi

29 Mart 2024 - 00:42

Yozgat’ta KOSGEB’in 50 Bin TL’lik desteğine Bin 655 işletme başvurdu

KOSGEB 50 bin liralık ‘Sıfır Faizli İşletme Kredisi Faiz Desteği’ne Yozgat il genelinde Bin 655 işletme kredi başvurusu yaptı.

Yozgat’ta KOSGEB’in 50 Bin TL’lik  desteğine Bin 655 işletme başvurdu
Son Güncelleme :

26 Aralık 2016 - 7:00

KOSGEB İl Müdürü Mustafa Işık, başvuruların yapıldığı günden itibaren büyük bir yoğunluğun yaşandığını belirterek başvuruların sona erdiğini söyledi. Işık, “Kredinin değerlendirmesi KOSGEB yazılım sistemi üzerinden yapılacaktır. Gelen başvurular otomatik olarak kosgeb sistemi üzerinden sıralanacak, daha sonra Türkiye İstatistik Kurumu Başkanlığı verileri baz alınarak il kotaları çerçevesinde sıralama yapılacak ve her ilin bir kotası olacak. Değerlendirme kriterlerine göre sıralanan her bir işletme için yazılım sistemi bir başvuru kodu üretecektir. Öncelik mikro ölçekli işletmelere verilecek. Ardından küçük ve orta boy işletmeler sıralanacak. Kredi başvurusu olumlu olan işletmeler kosgeb tarafından ilan edilecektir.
Başvurusu kabul edilen işletmeler, yazılım sisteminden başvuru formunun çıktısını alacak ve başvuru formuyla protokole taraf banka şubelerinden herhangi birine doğrudan kredi başvurusunda bulunacaklardır. Kosgeb Sıfır Faizli İşletme Kredisi Faiz Desteği programında; Akbank, Denizbank, garantibank, Halk Bank, İş Bankası, Finans Bank, Ziraat, Vakıf ve Yapı Kredi Bankası ile Kredi Garanti Fonu bulunmaktadır. KOSGEB tüm destek ve hizmetlerini aracısız ve ücretsiz vermektedir. İşletmeler cep telefonlarına gelen kredi faiz destek içerikli mesajlara itibar etmemelidir. İşletmeler, kosgeb, dışında yapılan herhangi bir açıklama ve teklife itibar etmemelidirler. Kosgeb, hiçbir zaman Kosgeb destekleri için telefon mesajı göndermez ve aracı kullanmaz. İşletmeler kullanıcı adı ve şifrelerini kimseye vermemelidirler” diye konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.