""

Yozgat’tan gönderilen Türk Bayrağı Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teslim edildi « Yeniufuk Gazetesi

26 Nisan 2024 - 01:33

Yozgat’tan gönderilen Türk Bayrağı Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teslim edildi

Yozgat’ta 14 Temmuz akşamı düzenlenen törenle şehit aileleri tarafından gönderilen Türk Bayrağı 15 Temmuz şehidi Celalettin İbiş’in oğlu Çağrı İbiş tarafından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a teslim edildi.

Yozgat’tan gönderilen Türk Bayrağı  Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teslim edildi
Son Güncelleme :

21 Temmuz 2017 - 7:00

Çağrı İbiş, 15 Temmuz akşamı hainlere karşı verilen mücadelede kahramanca mücadele ederken şehit düşen babasının şahadet haberini aldıktan sonra sarf ettiği ‘Ben Vatansız kalmamak için, babasız kaldım’ sözleri hafızalara kazınmıştı.
Yozgat ile birlikte 81 ilden Türk bayrakları dualar eşliğinde 14 Temmuz Cuma günü yola çıkmıştı. Çağrı İbiş, 15 Temmuz hain darbe kalkışmasının seneyi devriyesinde ay yıldızlı Türk Bayrağını tüm şehitler adına Cumhurbaşkanı Erdoğan’a TBMM’ düzenlenen programda teslim edildi.
Çağrı İbiş, yaşadığı duygu yoğunluğunu şu sözlerle dile getirdi:
“Çok şükür şanlı bayrağımızı Şehit aileleri adına, bir şehit oğlu olarak Sayın Cumhurbaşkanımıza teslim etmek bana nasip oldu. Babamdan devraldığım bayrağı ilelebet en yükseklere çıkarmak, taşımak için çalışacağım. Şehitlerimiz var olduğu müddetçe ülkemiz üzerinde oynanan oyunları hiç birisi tutmayacaktır.”

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.