""

YSD 200 yoksulu sevindirdi « Yeniufuk Gazetesi

29 Mart 2024 - 10:21

YSD 200 yoksulu sevindirdi

Yardım Sevenleri Derneği Yozgat şubesi yönetimi her ramazanda olduğu gibi bu ramazanda da yoksul aileleri ve öğrencileri sevindirdi.

YSD 200 yoksulu sevindirdi
Son Güncelleme :

10 Mayıs 2021 - 17:09

Yardım Sevenleri Derneği Yozgat şubesi yönetimi her ramazanda olduğu gibi bu ramazanda da yoksul aileleri ve öğrencileri sevindirdi.
YSD Yozgat şube başkanı Aynur Saygı,Ramazan sürecinde 200 aileye yardım ellerini uzattıklarını belirterek yardım çalışmalarını başarıyla tamamladıklarını dile getirdi.
Aynur Saygı konuya ilişkin açıklamasında özetle şunları söyledi :
“Bu pandemi dönemine rağmen çok şükür bu yılda mübarek Ramazan ayında ihtiyaç sahiplerine yardımlarımızı tamamladık . Yardımlaşmanın en güzel örneğini birbirinden değerli sevgili dostlarımız, hemşehrilerimiz gerek burdan gerekse gurbetten bize yardım ellerini uzattılar. Yardım sever insanlarımıza özellikle teşekkür ediyoruz. Ne mutlu derneğimize böylesine güvenen güzel insanlar var. Bizde bu bağışları arkadaşlarımızla tesbit ettiğimiz 200 aile ve öğrenciye ulaştırdık. Hepsinin isimleri bizde gizlidir. Her bir ailemize 150 ve 200 hatta bazılarına 300 tl olarak yardımlarımızı gerçekleştirdik. Biz millet olarak çok yüce gönüllüyüz. Allah sayılarımızı artırsın. Allah bu virüslü günleri biran önce sağlıkla atlatmamızı nasib etsin. Bu vesile ile Ramazan bayramımız kutlu olsun” (Yusuf Bağcı)

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.