""

Yurtnaç, mahalle sakinleriyle bir araya geldi « Yeniufuk Gazetesi

29 Mart 2024 - 03:29

Yurtnaç, mahalle sakinleriyle bir araya geldi

Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Selçuk Yıldırım ve kurum müdürleri ile birlikte Divanlı Mahallesinde mahalle sakinleri ile bir araya geldi.

Yurtnaç, mahalle sakinleriyle bir araya geldi
Son Güncelleme :

15 Mart 2017 - 7:00

Divanlı mahallesinin gelişmeye çok elverişli bir yer olduğunu belirten Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç, “Burası köy vasfından çıkmış yeni mahalle olmuş bir yer. Bozok Üniversitesinin mahalleye yakınlığı, hızlı trenin buradan geçmesi ve garın bu bölgeye yapılacak olmasıyla bu mahallemiz gelişecektir. İlimize yapılan ve yapılacak olan yatırımlarla sadece burası değil, Yozgat’ın genelinde gözle görülür bir hareketlilik yaşanacaktır. Yozgat’ın orta vadede çok hareketli olacağına inanıyor ve bunun için gayret gösteriyoruz” diye konuştu.
Vatandaşlarla bir süre sohbet eden Vali Yurtnaç daha sonra Tarihi Mustafa Paşa Cami, Divanlı İlk ve Orta Okulu ve Divanlı Sağlık Evi’ni ziyaret ederek buralarda incelemede bulundu. Okul ziyaretinde öğrencilerle yakından ilgilenen Vali Yurtnaç, okul bahçesinde çocuklarla bir süre basketbol oynadı.
Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar ise bir il yöneticisinin vatandaşın ayağına giderek onların sıkıntılarını dinlemesi ve çözüm üretmesinden dolayı oldukça mutlu olduklarını dile getirdiler.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.