""

Zabıta ekipleri fırınları denetledi « Yeniufuk Gazetesi

19 Nisan 2024 - 16:50

Zabıta ekipleri fırınları denetledi

Sarıkaya Belediyesi Zabıta Amirliğinde görevli zabıtalar ilçede hizmet veren fırınlarda denetimlerde bulundular.

Zabıta ekipleri fırınları denetledi
Son Güncelleme :

07 Aralık 2016 - 7:00

Denetimlerle ilgili açıklama yapan yetkililer” İlçede birçok fırın vatandaşlarımız hizmet vermekte. Bu fırınların gerek hijyen gerekse gramaj denetimleri belediyemiz zabıta ekipleri tarafından gerçekleştiriliyor. Zabıta ekiplerimizde belirli aralıklarla fırınlarda denetimlerde bulunuyor ve halkımızın sağlığı için gerekli tedbirleri alarak daha steril bir ortamda üretim yapılması adına çalışmalarını sürdürüyor.
Son olarak belediye zabıta ekipleri tarafından yapılan kontrollerde ilçemizde hizmet veren fırınların tamamında ekmek gramaj ve hijyen kontrolleri yapılmış olup görülen eksiklikler işletme sahiplerine bildirilerek ivedilikle çözülmesi adına çalışmalar yapılmıştır.
Ayrıca ekmeklerin gramajları da titizlikle ölçülerek denetimler tamamlanmıştır.” dedi.
Sarıkaya Belediyesi Zabıta Amiri Bilal Öztürk konu ile ilgili şunları söyledi:”Bu tip denetimlerin ilçemizde hizmet veren çeşitli işyerlerinde sürekli olarak yapıldığını ve vatandaşların daha hijyenik ve sağlıklı hizmet alması için gerekli tedbirlerin yasal prosedürler içerisinde alıyoruz.”dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.