""

Zabıta ekiplerinden hijyen ve kalite kontrolü « Yeniufuk Gazetesi

24 Ekim 2024 - 14:19

Zabıta ekiplerinden hijyen ve kalite kontrolü

Şefaatli Belediye Başkanı Zeki Bozkurt, Belediye Zabıta Amirliği ekipleri ile birlikte ilçe genelinde denetim faaliyetlerine devam ettiklerini duyurdu.

Zabıta ekiplerinden hijyen ve kalite kontrolü
Son Güncelleme :

23 Ekim 2024 - 18:29

Ekipler, ekmek fırınları, marketler, şarküteriler ve kasaplarda kapsamlı incelemeler gerçekleştirdi.
Yapılan denetimlerde hijyen kurallarına uygunluk, ürün gramajları ve genel temizlik standartları titizlikle kontrol edildi.
Başkan Bozkurt, “Şefaatli’mize en iyi hizmeti sunabilmek ve halkımızın sağlığını korumak adına denetimlerimizi sürdürmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
Denetimler, ilçedeki işletmelerin hijyenik şartlara uyumunu sağlamak ve tüketici güvenliğini artırmak amacıyla önemli bir adım olarak değerlendiriliyor. Başkan Bozkurt, halkın sağlığını her şeyin önünde tutarak, kaliteli hizmet sunmayı hedeflediklerini belirtti.
/Cemil MERMERTAŞ

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.