""

Zabıta ekiplerinden kan bağışına destek « Yeniufuk Gazetesi

29 Eylül 2024 - 01:21

Zabıta ekiplerinden kan bağışına destek

Yerköy Belediyesi Zabıta Müdürlüğü personeli, Kızılay Kan Merkezi’ne kan bağışında bulunarak önemli bir sosyal sorumluluk projesine destek verdi.

Zabıta ekiplerinden kan bağışına destek
Son Güncelleme :

27 Eylül 2024 - 16:51

Haşim Kılıç Mahallesi’nde, Molla Hüsrev Camii önünde gerçekleştirilen Türk Kızılayı’nın kan bağışı kampanyasına Zabıta Müdürü Ertuğrul Dönmez de katıldı.
İtfaiye Müdürü Dönmez, bu tür etkinliklerin toplumda farkındalık oluşturduğunu belirterek, “Toplum sağlığı için atılan her adım büyük önem taşıyor. Biz de üzerimize düşeni yaparak bu kampanyaya destek verdik,” dedi.
Dönmez, sosyal sorumluluk projelerine katkıda bulunmaya devam edeceklerini ifade ederek, kan bağışı gibi hayati önem taşıyan etkinliklerde yer alarak topluma hizmet etmeye özen göstereceklerini vurguladı.
/Haber Merkezi

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.