""

Zararsız: Zeytin Dalı Harekatı’nı gururla karşılamaktayız « Yeniufuk Gazetesi

20 Nisan 2024 - 02:20

Zararsız: Zeytin Dalı Harekatı’nı gururla karşılamaktayız

Hizmet İş Sendikası Yozgat Şube Başkanı Hak İş İl Başkanı Ferman Zararsız, Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Suriye’nin Afrin Bölgesinde bulunan şer odaklarına karşı başlatılan Zeytin Dalı Harekatı’nı gururla karşıladıklarını söyledi.

Zararsız: Zeytin Dalı Harekatı’nı gururla karşılamaktayız
Son Güncelleme :

16 Şubat 2018 - 7:00

Hizmet İş Sendikası Yozgat Şube Başkanı Ferman Zararsız, yaptığı açıklamada, TSK tarafından 20 Ocak2018 tarihinde başlatılan Zeytin Dalı Harekatını gururla karşıladıklarını ve yüreklerinin ve dualarının Mehmetçiklerle birlikte olduğunu ifade etti.
Zararsız, açıklamasında şunları kaydetti: “Öyle ki, bölgede zalimce katliamların, cinayetlerin sorumlusu olan PKK/YPG’ye karşı işletilen bu harekât tarihi sorumluluklarımızın ve hassasiyetlerimiz bir ürünüdür. Şer odaklarının bölgeyi kan gölüne çevirerek on binlerce insanın kanını dökmesi görmezden gelinecek bir husus olamaz. Uluslararası barışı savunmakla yükümlü olduğunu iddia edenlerin aksine bu yüce vazife Yahya Kemal Beyatlı’nın dizelerinde “Galip et, çünkü bu son ordusudur İslam’ın!” dediği Türk askerine düşmüştür. Milli birliğimize yönelecek tehditlerin ortadan kaldırılması ve hudutlarımızın güvenliğinin güçlendirilmesi için hasıl olan bu harekât, bölgesel istikrarın ve barışın son umududur. Emperyalist güçlerin ileri karakolu olarak vazifelendirilen PKK/YPG gibi bölücü terör örgütlerinin ülkemizin bölünmez bütünlüğüne karşı sürdürdükleri tacizleri sonlandırmak tamamıyla meşru bir zemine oturmaktadır. Yarım asra yaklaşan tarihiyle, Hak İş- Hizmet İş Sendikamız vatanının ve milletinin yanında durmakta ve bu konuda üstüne düşen tüm sorumluluğu icra etmektedir. İlkeli, onurlu ve sorumluluk içeren sendikal anlayışımız bağlamında kahraman Mehmetçiğimizin bu şerefli mücadelesinde atacağı her türlü adımın yanında olduğumuzu ve buna karşılık ülkemizin ve insanlık barışının en büyük tehditlerinden olan PKK/YPG/DEAŞ gibi terör örgütlerinin bertaraf edilmesi için yapılan her türlü girişimin en büyük destekçisi olduğumuzu ifade ederiz. Şanlı ordumuzun ve milletimizin Allah yar ve yardımcısı olsun.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.