""

Ziraat Fakültesi Dekanlığına Prof.Dr. Hanife Mut atandı « Yeniufuk Gazetesi

24 Nisan 2024 - 17:45

Ziraat Fakültesi Dekanlığına Prof.Dr. Hanife Mut atandı

Bozok Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dekan Vekilliği görevine Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı’nın kararı ile Ziraat Fakültesi Tarla Bitkileri Yetiştirme ve Islahı Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hanife Mut atandı. Prof. Dr. Hanife Mut gerçekleştirilen devir teslim töreni ile görevine başladı.

Ziraat Fakültesi Dekanlığına  Prof.Dr. Hanife Mut atandı
Son Güncelleme :

05 Aralık 2017 - 7:00

Üniversite Rektörü Prof. Dr. Salih Karacabey Ziraat Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Hanife Mut’a yeni görevinde başarı dileklerinde bulunarak, “Değerli hocamız inşallah devam eden süreçte fakülte ve üniversitemiz için güzel ve önemli katkılar sağlayacaktır. Bizler de her zaman destekçisi olacağız. Bu duygularla kıymetli hocamıza yeni görevinin hayırlı olmasını temenni ediyorum.” dedi.
Ziraat Fakültesi Dekan Vekilliği görevine atanan Prof. Dr. Hanife Mut ise, görevin kendisine tevdi edilmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Yozgat tarım ve hayvancılığının gelişmesine üniversitemiz Ziraat Fakültesi bundan önce olduğu gibi bundan sonra da öncülük edecektir. Üniversitemizin gelişmesine yönelik Rektörümüz ve öğretim üyelerimizle birlikte her zaman birlik ve beraberlik içerisinde uyumlu çalışmalarda bulunacağız.” diye konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.