""

Ziraat Türkiye kupası maçı seyircili oynanacak « Yeniufuk Gazetesi

29 Mart 2024 - 13:09

Ziraat Türkiye kupası maçı seyircili oynanacak

Yozgatspor 1959 FK – Çorum Belediyespor arasında oynanacak olan, Ziraat Türkiye Kupası 2.Tur müsabakasının seyircili oynanmasına karar verildi. Kırmızı-siyahlıların seyircisiz oynama cezası lig maçında geçerli olacak. Yozgatspor’a gönül vermiş olan taraftarların beklediği müjde geldi. Ziraat Türkiye Kupası 2.Tur müsabakası seyircili oynanacak.

Ziraat Türkiye kupası  maçı seyircili oynanacak
Son Güncelleme :

25 Ağustos 2017 - 7:00

“A Spor” ekranlarından canlı yayınlanması beklenen Yozgatspor 1959 FK-Çorum Belediyespor Ziraat Türkiye Kupası 2.Tur müsabakası’nda taraftarların beklediği müjde geldi. Geçtiğimiz sezon Altındağ Belediyespor ile oynanan BAL mücadelesinde çıkan saha olayları nedeni ile seyircisiz oynama cezası bulunan Yozgatspor’un bu cezayı kupa maçında mı yoksa lig maçlarında mı çekeceği merakla bekleniyordu. Yozgatspor yönetiminden yapılan açıklamada karşılaşmanın seyircili oynanacağı belirtildi. Bu kararın ardından Yozgatspor taraftarları harekete geçerek tüm Yozgatspor sevdalılarını karşılaşmaya davet etmeye başladı. Yozgatspor’un tanınması ve kupada bir üst tura yükselmesi için oldukça önemli olan karşılaşmayı taraftarlar dört gözle beklemeye başladı.
Yozgatspor 1959 FK Asbaşkanı Ahmet Akgün, “Bizim için önemli olan bir karşılaşmada taraftarlarımızın destek vermesi oldukça sevindirici bir haber oldu. Lig maçlarında da bu seyircisiz cezamızın bir an önce bitmesi arzusundayız. Yozgatspor taraftarı ile bütün bir takımdır. Çorum Belediyespor’u evimizde en iyi şekilde ağırlayacağız. Bütün Yozgatspor taraftarlarımızı takımımıza destek olmaya , Ziraat Türkiye Kupası 2.Tur müsabakasına davet ediyorum” dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.