""

Akdağmadeni MHP İlçe Teşkilatı istifa etti « Yeniufuk Gazetesi

8 Mayıs 2024 - 22:03

Akdağmadeni MHP İlçe Teşkilatı istifa etti

Akdağamdeni MHP ilçe Başkanı Kürşat Belen, Anayasa değişikliğiyle beraber başkanlık sisteminin de oylanacağı referandumda ‘Hayır’ oyu kullanacaklarını belirterek, MHP ilçe teşkilatı olarak görevlerinden istifa ettiklerini sosyal paylaşım sitesinde açıkladı.

Akdağmadeni MHP  İlçe Teşkilatı istifa etti
Son Güncelleme :

24 Ocak 2017 - 7:00

Partili üyelerinde yer imzalarının bulunduğu açıklamada MHP Akdağmadeni İlçe Başkanı Kürşat Belen, şu ifadeleri kullandı:” Yıllardır ülkücüleri kendilerine düşman bilip, karakollara aldırıp mahkemelerde yargılattılar. Başında Türk olan tüm sendika ve üyelerimizi hiçbir makama layık görmedikleri gibi yönetici kadrolarından da aldılar. Hiçbir ülkücüyü çeşitli bahaneler üreterek işe almadıkları gibi yoktan nedenlerle işlerinden çıkardılar yaptıkları tüm iş ve ihaleleri kendi yandaşlarına verdiler verdirdiler. Bunların hepsini eski dostları FETÖ ve çözüm sürecindeki arkadaşlarıyla beraber yaptılar şimdi bunlar adına olimpiyatlar düzenlediler, resmi para bastırarak, ağlaya ağlaya hocam gel artık dediler.
Çözüm sürecinde toz kondurmadıkları, Habur’da çiçeklerle karşıladıkları, Oslo’da, Dolmabahçe’de kirli pazarlıkları yaptıkları, tonlarca patlayıcıya ve binlerce silaha göz yumdukları bu hainlerle artık işleri bitti. Şimdi bu kadar ülkücüye eziyeti kendine hak gören ve yaptığı yanlışlardan sadece kandırıldık diyerek kurtulan bu arkadaşlar ilerde bunlarda bizi kandırmış diyebilecekleri ve özünde hiç sevmedikleri Milliyetçi Hareket Partisi yöneticilerini yanlarına aldılar.”
PADİŞAHLARDA OLMAYAN YETKİLER DEĞİŞİKLİKLERLE BAŞKANA
VERİLECEK
“Akdağmadeni Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Teşkilatı olarak biz bu oyuna alet olmayacağız.”diyen Belen, açıklamasında şunları kaydetti: “Padişahlarda bile olmayan yetkililer, Anayasa değişikliğiyle beraber başkana vermek üzere referanduma gidiyoruz.
Atilla Kaya başkanımızın da dediği gibi ikiyüzlü olmaya gerek yok. Bizler bu ülkücü düşmanlarıyla beraber olmayacağımızı ve referandumda hayır diyeceğimizi belirterek devam etmekte olduğumuz MHP Akdağmadeni İlçe Başkanlığı ve Yönetim Kurulu Üyeliğimizi bırakarak istifa ediyoruz.Çok değerli Ülkücü ağabeylerim, kardeşlerim, analarım, bacılarım, ilçe başkanlığımız dönemimizde sizlerle beraber 4 tane seçim yaşadık.
Her biriniz hiçbir menfaat beklemeden evinizi, işinizi, ailenizi bırakarak partimiz başarılı olsun diye çalıştınız, çabaladınız ama olmadı, hakkınızı helal ediniz. “

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.