""

117 okula bakım onarım yapıldı « Yeniufuk Gazetesi

7 Mayıs 2024 - 16:11

117 okula bakım onarım yapıldı

Yozgat’ta yeni eğitim öğretim dönemi öncesi 117 okulda bakım ve onarım çalışmaları yapılarak 2022-2023 eğitim-öğretim yılına hazır hale getirildi.

117 okula bakım  onarım yapıldı
Son Güncelleme :

22 Ağustos 2022 - 17:32

İlde yeni eğitim-öğretim dönemine hazır hale getirilen okullarda eğitim görecek 74 bin 988 öğrenci için 693 bin ders kitabı, 483 bin 531 de kaynak kitap dağıtıldı.
Öğrencilerin kitapları okullardaki sıralarında hazır hale getirilirken il genelinde 60 okulda ise doğalgaz dönüşümü yapıldı.
Yozgat Şehit Mehmet Koçak İlk ve Ortaokulu Müdür Vekili Ahmet Taşdemir öğrencilerin yaz tatiline girmesiyle birlikte okulda bakım ve onarım çalışmalarına başladıklarını belirtti.
Taşdemir, “Okulumuzun çatısı ve boya badanası yapılarak eksiklikler giderildi. Yaklaşık 450 öğrencimizin eğitim gördüğü okulumuzda bütün öğrencilerimizin ders kitapları sırasında hazır hale getirildi. Bilgisayar odamız yenilendi. Okulumuz şuan eğitim öğretime hazır hale getirildi. Öğrencilerimizi bekliyoruz.”diye konuştu. / Nazife EKİCİ

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.