""

15 Temmuz demokrasi hatıra ormanına fidan dikildi « Yeniufuk Gazetesi

25 Nisan 2024 - 09:50

15 Temmuz demokrasi hatıra ormanına fidan dikildi

Yozgat Valiliği öncülüğünde 15 Temmuz 2016 Demokrasi Şehitleri Hatıra Ormanı’nda fidan dikimi gerçekleştirildi.

15 Temmuz demokrasi hatıra  ormanına fidan dikildi
Son Güncelleme :

12 Nisan 2017 - 7:00

Düzenlenen etkinliğe Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç’ın yanı sıra İl Jandarma alay Komutanı Albay Selçuk Yıldırım, İl Emniyet Müdürü Seçkin Çengeloğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Ataman, kurum müdürleri, İstanbul Kabataş Erkek Lisesi ve Bozok Üniversitesi öğrencileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Düzenlenen programda konuşan Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç, Yozgat’ta bu yıl içerisinde 5 milyon 700 bin fidan dikildiğini ifade ederek “Geçen senede o kadar fidan dikilmiş. Amacımız Yozgat’ı bu çıplak ortamından kurtarmak. Özellikle doğanın korunması açısından buna önem veriyoruz. Dünya kelleşiyor biz bu doğaya sahip çıkmalıyız” dedi.
15 Temmuz’u hiçbir zaman unutmayacaklarını söyleyen Vali Yurtnaç, “Yozgatlı 15 Temmuz’da yüreğini gösterdi.
Bunun da kalıcı olması açısından Orman İşletme Müdürümüzle görüştük. 15 Temmuz adı altında bir faaliyet yapalım istedik. Bu bizim tarihimizde önemli bir dönüm noktası oldu 15 Temmuz’u unutmayacağız. Çünkü milletimizin varlık, beka meselesi. Bu maksatla bu fidanlarda bunu sabitleyeceğiz” şeklinde konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.