""

15 TL ödenecek « Yeniufuk Gazetesi

6 Mayıs 2024 - 00:38

15 TL ödenecek

Ehliyet sahipleri için önemli bir dönem başlıyor! Mobil bankacılık aracılığıyla yapılması gereken 15 TL’lik ödeme, artık her ehliyet sahibi için zorunlu hale geliyor.

15 TL ödenecek
Son Güncelleme :

24 Nisan 2024 - 17:34

İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan duyuruya göre, bu ödemenin son tarihi yaklaşmakta olup, ödeme yapmayan sürücülere ağır cezalar uygulanacak.
Eski tip ehliyetlerin kullanım süresi salgın nedeniyle uzatılmış olsa da, 1 Ocak 2025’ten itibaren eski tip ehliyetlerle trafiğe çıkan sürücüler, en az 12 bin TL gibi yüksek bir miktarda ceza ile karşı karşıya kalacaklar. Bu nedenle sürücülerin belirlenen süre içerisinde ehliyetlerini yenilemeleri büyük önem taşıyor.
Ehliyet yenileme işlemi için gereken 15 TL’lik ödeme mobil bankacılık yoluyla yapılacak. İşlemler için Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Müdürlüğü’nden randevu alınması gerekiyor. /Haber Merkezi

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.