""

“23 Nisan Türkiye için çok önemlidir” « Yeniufuk Gazetesi

4 Mayıs 2024 - 02:21

“23 Nisan Türkiye için çok önemlidir”

Yeniden Refah Partisi Yozgat İl Başkanı Süleyman Adıgözel, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 104. açılış yıl dönümünü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

“23 Nisan Türkiye için çok önemlidir”
Son Güncelleme :

22 Nisan 2024 - 18:18

Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Süleyman Adıgözel, mesajında; milletin iradesinin simgesi olan 23 Nisan 1920’nin Türkiye için önemli bir dönüm noktası olduğunu vurgulayarak, toprakları işgal edilmiş ve esarete mahkum edilmek istenen milletin, yokluklar içinde bile milli iradenin kalbinin attığı bir meclis oluşturduğunu belirtti.
Mustafa Kemal Atatürk’ün Türk çocuklarına ulusal egemenlik ve çocuk bayramı olarak armağan ettiği 23 Nisan’ın önemine de değinen Adıgözel, çocukların geleceğin teminatı olduğunu ve onların Cumhuriyet’e sahip çıkacak, demokrasiye ve hukuk kurallarına saygılı bireyler olarak yetiştirilmesinin önemine vurgu yaptı.
Adıgözel, milli egemenlik ve çocuk bayramını en içten duygularıyla kutlayarak, çocuklara ve onları geleceğe taşıyan öğretmenlere sevgi ve saygılarını sundu. Bu özel günün özgürlük ve bağımsızlık duygularını pekiştirdiğini, barış ve huzur içinde yaşama kararlılığını ortaya koyduğunu belirtti./Haber Merkezi

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.