""

3 GOLLE 3 PUAN « Yeniufuk Gazetesi

27 Nisan 2024 - 05:36

3 GOLLE 3 PUAN

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 5. Grup 8. Hafta mücadelesinde temsilcimiz Yozgatspor 1959 FK, deplasmanda Adana Büyükşehir Belediyespor ile karşılaştı. Kırmızı-siyahlılar Adana temsilcisini 3-0 mağlup ederek liderliğini sürdürdü.

3 GOLLE 3 PUAN
Son Güncelleme :

13 Kasım 2017 - 7:00

Maça hızlı başlayan Yozgatspor, üçüncü dakika da Kıvanç’ın ayağından bulduğu golle 1-0 öne geçti. Adana karşısında baskılı bir futbol oynayan kırmızı-siyahlılar, 13 dakika sonra golcü oyuncusu Ali Tayfun’un ayağından bulduğu golle 2-0 öne geçti. Baskılı ve hızlı futbolcunu sürdüren Yozgatspor, geliştirdiği ataklarla Adana Büyükşehir Belediyespor’a baskı kurdu. Rakibin hatalarını iyi değerlendiren kırmızı-siyahlılar 35. Dakika da Mehmet Şükrü’nün golü ile durumu 3-0’a getirdi. Karşılaşmanın ilk yarısı bu skorla sonuçlandı.
İkinci yarıya daha kontrollü başlayan Yozgatspor, Adana Büyükşehir Belediyespor’un oyun kurmasına izin vermedi. Adana temsilcisinin 55. Dakika da kazandığı penaltı vuruşunu ise kaleci Cengiz Karaaslan çıkardı. Farkı kapatmak için risk alan Adana Büyükşehir Belediyespor savunması zaman zaman zor anlar yaşadı. Her iki takımında geliştirdiği ataklardan gol sesi çıkmayınca Yozgatspor 1959 FK, Adana Büyükşehir Belediyespor’u 3-0 mağlup ederek puanını 19’a çıkardı. Kırmızı siyahlılar aldığı bu galibiyetle hem yenilmezlik serisini hem de liderliğini sürdürdü.
KALESİNDE DEVLEŞTİ
Yozgatspor, Adana Büyükşehir Belediyespor’u da yenerek ligdeki serisini sürdürürken, maçın öne çıkan isimlerinden birisi kaleci Cengiz Karaaslan oldu. Cengiz, yaptığı kurtarışlarla galibiyette büyük pay sahibi oldu.
İlk yarı dört tane yüz yüz gol pozisyonunu önleyen Cengiz, ikinci yarıda bir de penaltı kurtardı.
NEVŞEHİR VE
AKSARAY TAKİPTE
Ligin 8. haftasında Yozgatspor liderliğini korurken, en yakın takipçileri Nevşehir ile Aksaray’da haftayı üç puanla kapattı. Nevşehirspor kendi sahasında konuk ettiği Azatlıspor’u 8-0, Aksarayspor da kendi sahasında karşılaştığı Kadirli Demirspor’u 3-0’la geçti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.