""

30 Ağustos, inancın zafere dönüştüğü büyük bir kahramanlık örneğidir « Yeniufuk Gazetesi

2 Mayıs 2024 - 07:28

30 Ağustos, inancın zafere dönüştüğü büyük bir kahramanlık örneğidir

Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse, “30 Ağustos Zaferi, tarih sayfasındaki yerini, inancın zafere dönüştüğü büyük bir kahramanlık örneği ve bağımsızlık mücadelesi olarak almıştır.”dedi.

30 Ağustos, inancın zafere dönüştüğü büyük bir kahramanlık örneğidir
Son Güncelleme :

29 Ağustos 2022 - 19:33

Belediye Başkanı Celal Köse, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Köse, Zafer Bayramı’nın önemine vurgu yaptığı mesajında şu ifadelere yer verdi: “Milletimiz tarih boyunca bağımsızlığından ve özgürlüğünden asla taviz vermemiş bu uğurda her türlü mücadeleyi göze almıştır. Esarete karşı boyun eğmeyen milletimiz 1071’de Sultan Alparslan’ın kapısını açtığı Anadolu’da verdiği kurtuluş mücadelesiyle tam bağımsızlık için tek yürek olarak Türk Milleti’nin vatan söz konusu olunca neler yapabileceğini gösterdiği eşsiz zaferler kazanmıştır. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’dan başlattığı bağımsızlık mücadelesi vatan topraklarının her köşesine yayılarak 30 Ağustos’ta kazanılan büyük zaferle başarıya ulaşmıştır.
Cumhuriyetin temelleri 30 Ağustos’ta kazanılan büyük zafer ile atıldı. Kahraman Milletimizin tüm imkansızlıklara rağmen milli mücadelesini kazanarak bağımsızlığına sahip çıktığı 30 Ağustos Zaferi, tarih sayfasındaki yerini, inancın zafere dönüştüğü büyük bir kahramanlık örneği ve bağımsızlık mücadelesi olarak almıştır. Her aşaması eşsiz vatanseverlik ve kahramanlık destanlarıyla dolu olan milli mücadele sonucunda kazandığımız bağımsızlığı, milletimiz milli birlik ve beraberlik anlayışıyla her zaman koruyacaktır. Bu düşüncelerle, Türk Silahlı Kuvvetlerimizin ve tüm milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyor, Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, bu zaferi bizlere armağan eden bütün istiklal kahramanlarımızı rahmet ve şükranla anıyorum” Cemil MERMERTAŞ

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.