""

46 aileye yardım « Yeniufuk Gazetesi

26 Nisan 2024 - 00:34

46 aileye yardım

BEM BİR-SEN Yozgat İl Başkanı Mehmet Şaşmaz, Ramazan ayının yardımlaşma, paylaşma ayı olduğunu belirterek, Yozgat’ta Sendika olarak 46 aileye yardımda bulunduklarını kaydetti.

46 aileye yardım
Son Güncelleme :

21 Nisan 2021 - 12:13

Her yıl olduğu gibi bu yıl da Ramazan ayında toplum olarak, birlik ve beraberlik duygularının daha da arttığını hatırlatan İl Başkanı Mehmet Şaşmaz, Gazetemizi ziyaretinde çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Geçen yıl ramazan ayında 50 aileye gıda çeki yardımı yaptıklarını hatırlatan başkan Şaşmaz, bu yılda aynı şekilde arkadaşlarımızla yapmış olduğumuz çalışmalar neticesinde ihtiyaç sahibi 46 aileye gıda çeki yardımında bulunduklarını ifade etti.

Başkan Şaşmaz, Ramazan ayının vatandaşlara ve sendika üyelerine sağlık, huzur getirmesi temennisinde bulundu. BEM BİR-SEN Yozgat İl Başkanı Mehmet Şaşmaz, Covit-19 hastalıkla mücadele kapsamında toplum olarak daha dikkatli ve duyarlı olmak zorunda olduğumuzu hatırlatarak, hep birlikte kurallara uyulması gerektiğini sözlerine ekledi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.