""

6 ay önce uyarmıştım « Yeniufuk Gazetesi

25 Nisan 2024 - 04:42

6 ay önce uyarmıştım

Kripto para, bitcoin patlayacak demiş, 23 Aralık 2021 tarihinde aşağıdaki yazıyı yazmış ve uyarmıştım. 6 ayda TV’lerdeki reklamlar sonucu ismini bile tam yazamadığım, telaffuz etmekte zorlandığım aracı para kurumları battı. ABD’de 250 milyar dolar kayıp olduğu söyleniyor. Ülkemizde tahribat ne kadar belli değil ama çok merak ediyorum. Yakında kokusu çıkacak.

6 ay önce uyarmıştım
Son Güncelleme :

20 Mayıs 2022 - 13:23

Bu kripto para işine çanak tutan kötü niyetli siyasetçiler, bürokratlar kim diye sorarak ve namuslu bir aydın olarak “Ben 6 ay önce demiştim!” diyerek bu yazımı okumanızı rica ederim.
Bitcoin oynayacağına harbi kumar oyna
Son zamanlarda adlarını bile söylemekte, yazmakta zorlandığım bazı sözde finans kurumları hem yazılı, hem görsel basında reklamlar vermekte. Bu işin sonu nerde biter diye düşündüğümde aklıma Kestelli’ler, Banker Bako’lar vs. Gelmekte. 1990’larda KOMBASSAN’lar, YİMPAŞ’lar vs. En son da Çiftlik Bank tosuncuğu aklıma geliyor. Hemen çok para kazanmak için elinde avcundakini bu organize hırsızlara kaptıranların aç gözlülüğün hazin sonlarını yaşıyor.
Bankalar 1 TL faiz verirken 5 TL faiz alacağım diyen öngörüsüz cahiller, karlı olmayan hayali projelerde servetler, hayatlar kaybedenler oldu. Bu işin temel açmazı şunlardır; 1.yasal faiz 1 iken 5 verene neden inandın? Bu aç gözlülük, bu hırs nedir? 2. Dinimizi, Türklüğümüzü kullanarak bu tezgâhları KOMBASSAN, YİMPAŞ örneğinde olduğu gibi bu kuruluşlara siyaseten destek olan onları devlet içinde koruyan kollayan esas malı götüren siyaset, devlet adamları kimdir?
Bunlar ortaya çıkartılmadan bu işler bitmez. Aha da burada yazıyorum. Bitcoin işi de KOMBASSAN, YİMPAŞ, Çiftlik Bank gibi patlayacaktır. Olan küçük tasarruf sahiplerine olacak. Çok insan parasıyla telef olacaktır. Malı devlet içinde olan bürokratlar ve hampacı siyasetçi götürecektir. Tasarruflarınızla, hayatınızla kumar oynamayın. Oynayacaksanız da harbi kumar oynayın. En azından harbi kumarda kazanma şansınız %50’dir.
Saygılarımla.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.