""

6 PUANLIK MAÇ « Yeniufuk Gazetesi

27 Temmuz 2024 - 05:06

6 PUANLIK MAÇ

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 4. Grupta mücadele eden temsilcimiz Yozgatspor 1959 FK, ligin 6. Haftasında deplasmanda Ünye 1957 Spor ile karşılaşacak.

6 PUANLIK MAÇ
Son Güncelleme :

27 Ekim 2018 - 7:00

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 4. Grupta mücadele eden temsilcimiz Yozgatspor 1959 FK, ligin 6. Haftasında deplasmanda Ünye 1957 Spor ile karşılaşacak. Kırmızı-siyahlılar Ordu temsilcisini de yenerek hem ligde ki namağlup unvanını sürdürmek hem de liderlik koltuğuna yeniden oturmak istiyor. Yozgatspor 1959 FK’da omzunda ki sakatlığı süren Burak Emre Kayan’ın dışında eksik bulunmuyor.
Kırmızı-siyahlı takımın yarın oynayacağı Ünye maçı büyük önem taşıyor. Yozgatspor deplasmanda alacağı galibiyet ile şampiyonluk yolunda büyük bir avantaj elde edecek.
Yeni Amasyaspor maçında sakatlanan Burak Emre Kayan’ın yerine Teknik Direktör İbrahim Baş, Fıderıs Irıa’ya görev vermişti. Genç oyuncunun sergilediği performans büyük beğeni almıştı. Baş’ın, Ünye 1957Spor maçında da sol bek mevkiinde genç oyuncuya görev vermesi bekleniyor.
Öte yandan Yozgatspor’a gönül veren taraftarlar Ünye deplasmanında takımını yalnız bırakmayacak. Yozgat ve çevre illerden bir çok taraftar takımına destek vermek için Ünye’ye gidecek.
HAKEM TEPKİSİ
Yozgatspor 1959 FK, Ünye 1957 Spor maçına atanan hakemlerine itiraz etti. Kırmızı-siyahlı yönetim karşılaşmaya Karadeniz bölgesi hakemlerinin atanmasına tepki gösterdi.
Kulüpten yapılan açıklamada, “Karadeniz temsilcisi Ünyespor ile bu pazar günü deplasmanda oynayacağımız önemli karşılaşmanın hakem triosu açıklandı. Maçı Karadeniz Bölgesi (!) hakemleri yönetecek. Yozgatspor 1959 Futbol Kulübü olarak gerekli itirazda bulunacağız ve tarafsız bir bölgeden hakem ataması yapılması gerektiğini ileteceğiz. Ama sonuç ne olursa olsun Yozgatspor camiası olarak çıkıp aslanlar gibi mücadele edeceğiz” denildi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.