""

60 öğrenciye bisiklet hediye edildi « Yeniufuk Gazetesi

27 Temmuz 2024 - 04:41

60 öğrenciye bisiklet hediye edildi

Sorgun İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, hayırsever gurbetçilerin destekleri ve ilçe kaymakamlığı öncülüğünde, daha önce hiç bisikleti olmayan 60 öğrenciye bisiklet hediye etti.

60 öğrenciye bisiklet hediye edildi
Son Güncelleme :

28 Kasım 2023 - 18:01

Bisiklet dağıtım etkinliğine, İlçe Kaymakamı İhsan Emre Aydın, Belediye Başkanı M. Erkut Ekinci, İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Altınkaynak, İlçe Jandarma Komutanı İzzet Görenli, İlçe Emniyet Müdürü Cenk Gedik, İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Öcal, öğrenci, veliler ve okul müdürleri katıldı.
Törende konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Öcal, bu hizmete öncülük eden gurbetçiler Namık Öcal ve Enes Eken’e teşekkür ederek, gelecek dönemlerde de benzer hizmetlere devam edileceğini söyledi. Öcal, “Mesafeler engel olsa da gönülleri engel tanımayan hayırsever gurbetçilerimizin katkılarıyla 2019 yılında 56 adet akülü arabayı engelli kardeşlerimize ulaştıran İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, 2020 yılında 103 adet, bu sene de 60 adet bisikleti ‘Umut Bazen Bir Çocuğun Gülüşünde Saklıdır’ sloganıyla şu ana kadar hiç bisikleti olmayan çocuklarımıza hediye etmiştir. Bu vesile ile ben tekrar bu bisikletleri çocuklarımıza hediye eden emek veren herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. Nazife EKİCİ

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.