Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

96/4 tertip’ler davul zurna ile uğurlandı

Sorgun’da vatani görevini yapacak olan 96/4 tertip askerler Sorgun Terminali’nde davul zurna eşliğinde uğurlandılar.

Sorgun’da vatani görevini yapacak

Sorgun’da, Askerlik Şubesinden birliklerine sevk evrakı sülüslerini alan gençler, askeri birliklerine hareket etmeden önce Sorgun Terminali’nde davul zurna eşliğinde eğlendiler. Sevinç ve hüznün bir arada yaşandığı asker uğurlaması sırasında, bazı Mehmetçik anneleri, gözyaşlarına hakim olamadı.
Oğlunu vatani görevini yapması için askeri birliğine yolcu eden baba Hasan Özen, “Hiçbir ülkede çocuklarını askere davul zurna ile gönderme diye bir adet yoktur.
Bu adet sadece bizim ülkemizde uygulanıyor. Bundan dolayı çok mutluyum.
Oğlumu da büyük bir mutluluk ve sevinç içerisinde askere uğurluyorum. İnşallah hayırlı gidip hayırlı bir şekilde tezkeresini alıp geri döner” dedi.
Askere gidecek olan Mehmetçikler aileleri ile vedalaştıktan sonra omuzlara alınarak “En büyük asker bizim asker” sloganıyla askeri birliklerine uğurladılar.

Reklamı Geç