Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Nağmelerle dolu yıl sonu konseri

Yozgat Fatma Temel Turhan Bilim ve Sanat Merkezi (BİLSEM) tarafından yıl sonu etkinlikleri kapsamında “Nağmelerin İzinde” adlı konser düzenlendi.

Yozgat Fatma Temel Turhan Bilim ve Sanat Merkezi (BİLSEM) tarafından

Programa, Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan’ın eşi Arzu Özkan, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Selçuk Doğandemir, Ülkü Ocakları İl Başkanı Fatih Akgül, YOSİAD Yozgat Şube Başkanı Gülşen İtik, Veliler ve öğrenciler katılım sağladı. Yoğun ilgi gören etkinlikte çok sayıda davetli salonda yerini aldı.
Konserde sahne alan öğrenciler, bireysel performansları ve koro çalışmalarıyla izleyenlerden büyük alkış aldı. Enstrümanlarla zenginleştirilen müzik dinletisi, salonu dolduran davetlilere unutulmaz bir gece yaşattı.
Sanatın ve müziğin birleştirici gücünü yansıtan konser sonunda öğrencilere ve emeği geçen öğretmenlere teşekkür edildi. Yıl boyunca yürütülen sanat eğitiminin meyvesi niteliğindeki konser, izleyenlere hem gurur hem de keyif dolu anlar yaşattı. / Haber Merkezi

Reklamı Geç