Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Madde bağımlılarına yönelik sepet örücülüğü kursu

Yozgat Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ve Yozgat Halk Eğitim Merkezi iş birliği ile İl Sağlık Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren AMATEM’de tedavi gören madde bağımlılarına yönelik “Sepet Örücülüğü Kursu” düzenlendi.

Yozgat Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ve Yozgat Halk

İŞKUR İl Müdürü Taner Yıldız, mesleki eğitim gören kursiyerleri ziyaret ederek yaptıkları çalışmaları yerinde inceledi.
Yıldız, “Tedavi sürecini tamamlayıp sağlığınıza kavuştuktan sonra işgücü piyasasında iş arama süreciniz başlayacaktır. Bu süreçte İl Müdürlüğü olarak sizi Mesleki Eğitim Kursu ile destekledik, devamında ise İş Kulübü Projesi ile de bu desteğimiz devam edecektir. İŞKUR’un hizmetlerinden tüm vatandaşlarımızın faydalanması için her gün sahadayız tüm paydaşlarımızı ziyaret ederek hizmetlerimizi tanıtmaktayız .”dedi.
Kamu Hastaneleri Başkanı Dr. Cahit Bekir Kayhan’da tedavi gören madde bağımlısı kişilerin bu tür projelerle desteklenmesinin çok önemli olduğunu vurgulayarak tedavi gören kişilerin İŞKUR tarafından desteklenmesiyle kişilerin moral ve motivasyonunu yükselttiğini ifade etti.

Reklamı Geç