Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başkan Sedef, Yozgat halkının kandilini kutladı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Yozgat İl Başkanı Ethem Sedef, Miraç Kandili dolayısıyla yaptığı açıklamada Yozgat halkı ve tüm İslam aleminin kandilini kutladı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Yozgat İl Başkanı Ethem Sedef, Miraç

MHP İl Başkanı Ethem Sedef, yaptığı açıklamada, şunları kaydetti: “Alemlere rahmet olarak gönderilen, Sevgili Peybamberimiz Hz.Muhammed Mustafa’nın (s.a.v), yedi kat semayı aşarak, Makamı Mahmut dediğimiz kulun Allah (c.c) karşındaki en yüksek makamına arz edildiği, Sonsuz Varlığın numunelerin sergilendiği ve mümin’in namazla emredildiği gecenin adıdır Miraç,
İdrak edeceğimiz bu gece de tövbe, mağfiret ve dua ile Rabbimize, şahsımız, evladı iyalimiz ve milletimiz adına çokça yalvarmalı ve gecenin ihyasına çalışmalıyız.Nefsimizin sonu gelmez heveslerinden, tuzak ve yanıltıcı arzularından uzaklaşmak için bir arınma ve yenilenme gecedir bu mübarek kandiller,Cenab-i Allah, bu mübarek geceler hürmetine dünyada mazlum bütün insanlığa acısın, dertlerine muin olsun, Yüce Milletimizi de Mazide olduğu gibi mazlumların, mağdurların ve kimsesizlerin ümidi yapsın.Bu vesile ile Mübarek Mirac Kandilinizi tebrik eder Türk İslam alemine hayırlara vesile olmasını Yüce Mevla’dan niyaz ederim.”

Reklamı Geç