""

Yanan kamyonunu çaresiz gözlerle izledi « Yeniufuk Gazetesi

30 Nisan 2024 - 09:35

Yanan kamyonunu çaresiz gözlerle izledi

Yozgat’ta önceki gün gece saatlerinde sebebi belirlenemeyen bir şekilde alev alan nakliye kamyonu, vatandaşlar tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

Yanan kamyonunu  çaresiz gözlerle izledi
Son Güncelleme :

27 Nisan 2018 - 7:00

Yozgat’ın Yurt Mahallesi’nde park halindeki bir nakliye kamyonu sebebi belirlenemeyen bir şekilde alev aldı. Olayı gören mahalle sakinleri durumu itfaiye ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen ekipler yanan aracı söndürmek için uğraş verdi. Kamyon sahibi itfaiye ekiplerinin söndürme çalışmalarını çaresiz ve yaşlı gözlerle izlemekle yetindi. Araç sahibi dakikalarca yol kenarında yanan aracına korku dolu gözlerle bakarken yaşananlar o sırada olay yerinde olan bir vatandaşın cep telefonu kamerasına kaydedildi. Yangın sonrası araçta büyük çapta maddi hasar oluştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.