""

İŞKUR’dan istihdam teşvikleri semineri « Yeniufuk Gazetesi

30 Nisan 2024 - 19:53

İŞKUR’dan istihdam teşvikleri semineri

Yozgat İş Kur İl Müdürlüğü tarafından Mali Müşavirler Odası Başkanlığında istihdam teşvikleri konulu seminer düzenlendi.

İŞKUR’dan istihdam teşvikleri semineri
Son Güncelleme :

11 Mayıs 2018 - 12:55

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, işsizliğin azaltılması ve istihdamın artırılmasına yönelik “Çalışma Hayatında Milli İstihdam Seferberliği” ilan etmişti. Bu kapsamda Yozgat İş Kur Müdürlüğü muhasebeci ve mali müşavirlerin katılımı ile istihdam teşvikleri hakkında bilgiler verdi.
Seminere Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Taner Yıldız, Sosyal Güvenlik İl Müdürü Bilal Keskin, Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Ahmet Bulutve mali müşavirler katıldı.
SMMMO Başkanı Ahmet Bulut, yaptığı konuşmada teşviklerin işveren için önemli olduğunu belireterek, bu tür tanıtım toplantılarını çök önemsediğini vurguladı.
İŞKUR İl Müdürü Taner Yıldız’da teşviklerin önemine değinerek bu kapsamda yapılacak çalışmalarda en önemli paydaşın Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirlerin olduğunu söyledi.
Yıldız, teşviklerin tanıtımı ve uygulanması sürecine sürekli iletişim halinde olmanın çok önemli olduğunu ifade etti.
İŞKUR’da iş ve meslek danışmanı olarak görev yapan Engin Köser İstihdam Teşvikleri konulu sunum gerçekleştirdi. Daha sonra soru-cevap bölümünde katılımcılar tarafından gelen sorular cevaplandırıldı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.