""

Zararsız: Kadroya geçemeyen işçilerimizin sorunlarını ilettik « Yeniufuk Gazetesi

30 Nisan 2024 - 08:15

Zararsız: Kadroya geçemeyen işçilerimizin sorunlarını ilettik

Hizmet İş Sendikası Yozgat Şube Başkanı Ferman Zararsız, Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ’a kadroya geçemeyen işçilerin sorunlarını ve 5 ay 29 gün belediyelerde çalışan taşeron işçilerin sorunlarını ilettiklerini söyledi.

Zararsız: Kadroya geçemeyen  işçilerimizin sorunlarını ilettik
Son Güncelleme :

29 Mayıs 2018 - 7:00

Hizmet İş Sendikası Yozgat Şube Başkanlığı tarafından Nohutlu Tepesi Yozgat Belediyesi Sosyal Tesislerinde iftar yemeği verildi.
İftar programına, Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, AK Parti Yozgat Milletvekilleri Yusuf Başer, Ertuğrul Soysal, Abdulkadir Akgül, Belediye Başkanı Kazım Arslan, AK Parti İl Başkanı Celal Köse, Milletvekili adayları Sibel Yıldırım, İskender Minar, bazı daire müdürleri ve sendika üyeleri katıldı.
Hizmet İş Şube Başkanı Ferman Zararsız, programda Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ’a kadroya geçen taşeron işçilerimizin sorunlarını ve 5 ay 29 gün çalışan belediye işçilerimizin sürelerinin uzatılması ile kadroya geçemeyen işçilerin sorunlarını ilettiklerini söyledi.
Zararsız, Başbakan Yardımcısı Bozdağ’ın konu ile ilgileneceğini ve en kısa sürede işçilerin sorunlarının giderileceğini ifade etti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.