Türk halkının sandık başına gittiği 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimi’nde, AK Parti Yozgat Milletvekili seçilen Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ ile Yusuf Başer Meclise gelerek kayıt yaptırdı.
Mazbatalarını alan milletvekilleri TBMM Şeref Holü’nde kayıt işlemlerini yaptırmaya devam ediyor.
Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer ile Meclise gelerek, kayıt yaptırdı.
Bozdağ ve Başer’e kayıt sırasında AK Parti İl Başkanı Celal Köse’de eşlik etti.
AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, Yozgat ve Türkiye için kolları sıvadıkların söyledi.
Başer, “Şimdi, oyunun rengi ne olursa olsun, al bayrağın gölgesinde varlık ve huzur bulan tüm vatandaşlarımızla birlikte daha güzel günlere yürüme vaktidir.
Bozok Yaylasının milletvekili olmak, hamuru bu topraklarda yoğrulan herkes için hem büyük bir gurur, hem de büyük bir sorumluluktur. Bu sorumluluğun gereklerini yerine getirirken hemşehrilerimizle birlikte yürüyeceğiz. Birlikte düşüneceğiz. Birlikte üreteceğiz. AK Parti, bütün renkleri, bütün sesleriyle bir Türkiye partisidir.
Farklılıklar zenginliğimiz, siyasetimiz ahenk siyasetidir. Bizi biz yapan, bu toprakları vatan kılan değerlere, bu milletin her bir ferdine saygıyla ve sadakatle hizmete devam edeceğiz. Mutlu, müreffeh ve güçlü Türkiye’yi 81 milyon el ele, birlikte inşa edeceğiz” açıklamasını yaptı.
Bozdağ ve Başer Milletvekilliği kayıtlarını yaptırdılar
Türk halkının sandık başına gittiği 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimi’nde, AK Parti Yozgat Milletvekili seçilen Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ ile Yusuf Başer Meclise gelerek kayıt yaptırdı.
