İçişleri Bakanlığınca ortaklaşa düzenlenen programda yılın kaymakamı seçilen Yozgat eski vali yardımcılarından halen Nizip kaymakamı olan Kemal Şahin, ödülünü bakan Süleyman Soylu’nun elinden aldı.
Türk İdareciler Derneği ile İçişleri Bakanlığınca her yıl düzenlenen geleneksel yılın ödülleri programı Ankara’da gerçekleştirildi. 10 Ocak İdareciler Günü dolayısıyla her yıl aynı tarihte gerçekleştirilen ödül töreninde, daha önce Yozgat’ta üç yıl görev yapan ve görev süresince Yozgat halkının gönlünde yer eden başarılı ve sevilen mülki idare amiri Kemal Şahin, “Üstün Hizmet Ödülü” ne layık görüldü.
Mülki idare amirlerinin kurduğu “Türk İdareciler Derneği” nce ödüle layık görülen Nizip Kaymakamı Kemal Şahin’e ödülünü İçişleri Bakanı Süleyman Soylu verdi.
Yozgat’ta görev yaptığı süre içerisinde halkla samimi diyaloglar kuran ve sevilen Vali Yardımcısı Kemal Şahin, Kaynarca kaymakamlığına, oradan da Gaziantep’in Nizip ilçesi kaymakamlığına atanmıştı. Kaymakam Şahin, aynı zamanda, yaklaşık iki yıldan beri de Suriye bölgesinde Elbab ve Ceraplus yöresinde görev yürütüyor.
Hatırlanacağı üzere, Yozgat’ tan ayrılırken, onuruna düzenlenen veda yemeğinde şair ve bürokrat Hakkı Yurtlu tarafından adına yazılan şiirle uğurlanmıştı.
Şahin, yılın kaymakamı seçildi
İçişleri Bakanlığınca ortaklaşa düzenlenen programda yılın kaymakamı seçilen Yozgat eski vali yardımcılarından halen Nizip kaymakamı olan Kemal Şahin, ödülünü bakan Süleyman Soylu’nun elinden aldı.
