Cadde Taraftarlar Dernek Başkanı Bahadır Şahin, Yozgatspor’un bu sezon şampiyonluk için büyük bir şans yakaladığını belirterek, toplumun bütün kesimlerini takıma destek olmaya davet etti.
Şahin, Belediye Başkan Adayları ile bütün esnafı takıma destek olmaya çağırdı.
Yozgatspor’un sezon başından bu yana liderlik koltuğunu bırakmadığını hatırlatan Bahadır Şahin, “Bizler Yozgatspor taraftarları olarak takımımıza maddi anlamda destek olabilmek adına müsabakalara ücretli girmeyi tercih ettik ve içeride oynadığımız her müsabakada da para vererek maçımızı izledik. Karınca kararınca, gücümüzün yettiği kadar takımımıza maddi destek olmaya çalıştık.
Bu hafta, takımımız çok önemli bir müsabakaya çıkacak. Bizim gibi şampiyonluğa oynayan Ünyespor ile çok zor bir maç oynayacak olan takımımıza şimdi destek olma zamanıdır. Bizler Yozgatspor taraftarları olarak şehrimizin ortak paydası olan Yozgatspor’umuza siyasilerimizin ve hali vakti yerinde olan esnaflarımızın, iş adamlarımızın Ünyespor müsabakası öncesinde takımımıza destek olmalarını istiyoruz. Belediye başkan adaylarımız var. Adaylarımızı bu hafta Yozgatspor Ünyespor müsabakasında hem statta görmek hem de bu zorlu maç öncesinde maddi anlamda takıma destek olmalarını bekliyoruz. Bizler Yozgatspor taraftarları olarak bu hafta üzerimize düşen görevi en iyi şekilde yapacağız. Yaklaşık 4 bin taraftarımızla takımımıza hem maddi, hem de manevi olarak desteğimizi yapacağız. Siyasilerimizden de aynı desteği bekliyoruz. Güz birlik olma günü, gün Yozgatspor’a sahip çıkma günüdür” dedi.
Şahin: Gün Yozgatspor’a sahip çıkma günüdür
Cadde Taraftarlar Dernek Başkanı Bahadır Şahin, Yozgatspor’un bu sezon şampiyonluk için büyük bir şans yakaladığını belirterek, toplumun bütün kesimlerini takıma destek olmaya davet etti.
