Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Aday gösterilmedim diye küsmedi partisi için koşturuyor

Yozgat’ta daha önceki yıllarda AK Parti’den Milletvekilliği başta olmak üzere Belediye Başkanlığı ve İl Başkanlığı için adaylığını açıklayan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la da görüşen Nurullah Nurdoğan, aday gösterilmemesine rağmen partisine küsmeyerek ilçe, belde ve köylerde AK Parti’ye destek için çalışıyor.

Yozgat’ta daha önceki yıllarda AK Parti’den Milletvekilliği başta olmak üzere

Yozgat’ta daha önceki yıllarda AK Parti’den Milletvekilliği başta olmak üzere Belediye Başkanlığı ve İl Başkanlığı için adaylığını açıklayan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la da görüşen Nurullah Nurdoğan, aday gösterilmemesine rağmen partisine küsmeyerek ilçe, belde ve köylerde AK Parti’ye destek için çalışıyor.
Nurdoğan, ilçelerde esnaf ziyaretlerinin yanı sıra AK Parti Seçim Karargah bürolarında da seçmenlere hitap ederek neden AK Parti’ye destek verilmesi gerektiğini anlatıyor.
Sarıkaya AK Parti Karargahında konuşan Nurullah Nurdoğan, 31 Mart’ta yapılacak seçimlerin tarihi bir öneme sahip olduğunu belirterek, bu seçimin her zamanki yapılan seçimlerden daha da önemli olduğunu ifade etti.
Nurdoğan, “Maalesef AK Parti’yi ve onun lideri Recep Tayyip Erdoğan’ı yıkmak isteyen içeride ve dışarıda mihraklar var. Onlar istiyorlar ki kendileriyle uyumlu olacak onların emrinde maşa olacak kukla liderler istiyorlar. Onlar bölgesinde güçlü ve lider bir Türkiye istemiyorlar. Tayyip Erdoğan’sız bir hükümet olsun istiyorlar. Sayın Cumhurbaşkanımızı neden istemiyorlar. Çünkü o, One Minute diyor, dünya beşten büyük diyor, Çünkü o, zalime zalimsin diyor, mazlumun yanında yer alıyor. Netenyahu ya sen katilsin, zalimsin, kundaktaki bebekleri öldüren câni sin diyor. Çünkü o, dünya mazlumlarının Filistinli, Somalili Arakanlı müslüman kardeşlerimizin umudu haline gelmiştir.” diye konuştu.
ÜLKEMİZE ZARAR VERMEK İSTEYENLERE FIRSAT VERMEYECEĞİZ
“ Onlar, ülkemize zarar vermek için pusuda bekliyorlar ancak biz onlara fırsat vermeyeceğiz.” diyen Nurdoğan, “Cumhurbaşkanımızın ifade ettiği gibi iri olacağız, diri olacağız, kardeş olacağız, hep beraber Sarıkaya olacağız, Yozgat olacağız, Türkiye olacağız. AK Parti bir hizmet partisidir. Bizler efendiliğe, hakim olmaya değil, hizmetkar olmaya geldik. Bizler gönüllere de hizmet etmeyi bileceğiz, gönülleri ihmal etmeyeceğiz. İşte gönül adamı, mütevazi ve samimi kişiliğiyle Duran Cesur Başkanımız’la yeniden Sarıkaya AK Parti belediyeciliği ile tanışacaktır. Duran başkanımızın yapacağı en önemli iş, projelerini yapıp Sayın Fuat Oktay bey’e arz edecek ve inşallah onun destekleriyle de projeler tek tek hayata geçecektir. Sarıkaya hızlı bir şekilde değişim ve dönüşümü yaşayacaktır. Her zaman ifade ettiğim gibi bizler Hesabi değil hasbi olursak yapamayacağımız başaramayacağımız iş yoktur.”ifadelerini kullandı.

Reklamı Geç