Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Milletvekili Sedef’ten Başkan Ekinci’ye ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi Yozgat Milletvekili Ethem Sedef, Sorgun Belediye Başkanı M. Erkut Ekinci’yi makamında ziyaret etti.

Milliyetçi Hareket Partisi Yozgat Milletvekili Ethem Sedef, Sorgun Belediye Başkanı

Milliyetçi Hareket Partisi Yozgat Milletvekili Ethem Sedef, Sorgun Belediye Başkanı M. Erkut Ekinci’yi makamında ziyaret etti.
Ziyarette MHP İl Başkanı Ferhat Altan’da Milletvekili Sedef’e eşlik etti. Belediye Başkanı M. Erkut Ekinci, ziyaretlerinden dolayı Milletvekili Sedef’e ve beraberindeki heyete teşekkür ederek, belediyenin yapmış olduğu çalışmalar hakkında bilgi verdi.


Başkanlık görevini devraldıkları ilk günden itibaren gece gündüz demeden ilçe halkına en iyi hizmeti sunmanın gayreti içerisinde olduklarını vurgulayan Başkan Ekinci,” Başkanlık görevini devraldığımız ilk günden bu yana önemli projelere imza attık. Sosyal belediyecilik anlayışının bir gereği olarak halkımızın huzur ve refahını artıracak yeni istihdam alanları oluşturacak projeleri hayata geçirmeyi amaçlıyoruz.

Bu konuda projelerimiz hazır ve üzerinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sayın Vekilimizin de desteği ile inşallah ilçemizi yaşanılır örnek bir şehir haline getirmek için hizmetlerimize devam edeceğiz. Bu vesile ile Sayın Vekilimize ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz.”dedi. Milletvekili Ethem Sedef’te halkın özlediği hizmetlere MHP’li belediyelerin çalışmaları ile kavuşacağını belirterek, kendilerinin de her zaman yanlarlarında olacağını ifade etti.

Reklamı Geç