Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Eraslan: ‘Kazanan partimiz oldu’

İYİ Parti Yozgat Merkez İlçe Teşkilatı 2. olağan kongresi yapıldı. İki adayın yarıştığı kongrede adaylardan Ali Eraslan aldığı 161 oy ile yeni Merkez İlçe Başkanı seçildi.

İYİ Parti Yozgat Merkez İlçe Teşkilatı 2. olağan kongresi yapıldı.

İYİ Parti Yozgat Merkez İlçe Teşkilatı 2. olağan kongresi yapıldı. İki adayın yarıştığı kongrede adaylardan Ali Eraslan aldığı 161 oy ile yeni Merkez İlçe Başkanı seçildi.
Toplam 273 delegenin oy kullandığı seçimde mevcut Merkez İlçe Başkanı Aniş Kutlu 112 oy alırken 161 oy alan Ali Eraslan 49 oy fark ile yeni Merkez İlçe Başkanı oldu.
KAZANAN PARTİMİZ OLDU
Kongre sonrası bir açıklama yapan İYİ Parti Yozgat Merkez İlçe Başkanı Eraslan, “Burada kaybeden yok kazanan partimiz olacak. Aniş Kutlu ablamızın çok büyük emekleri oldu. Kendisine teşekkür ederek bayrağı kendisinden devraldık. Ancak yarın sabah el ele verip çalışmaya kaldığımız yerden devam edecek ve partimizi iktidar yapmak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz.” ifadelerini kullandı.
İYİ PARTİ GÜÇLENİYOR
Kongreye katılımın yüksek olduğunu ifade eden İYİ Parti Yozgat Kurucu İl Başkanı Metin Özışık ise “2017 yılında yaptığımız kongre ile bu kongre arasında çok büyük fark var. Partimizin şu an bulunduğu nokta 3 yıl öncesine göre çok ilerde. 2017 yılında 71 üye ile kongre yapmıştık, bugün 273 delegemiz oy kullandı. Delege listesinde yapılan hata olmasaydı bu sayı daha da yüksek olacaktı. Ben şuna inanıyorum, partimizin bir sonraki merkez ilçe kongresini Rıza Kayaalp kapalı spor salonunda yapacağız” diye konuştu.

Reklamı Geç