Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başkan Yalçın: Hiçbir şey insan sağlığından daha önemli değil

Akdağmadeni Belediye Başkanı Nezih Yalçın, Belediye olarak Koronavirüs salgınına karşı ciddi bir şekilde çalışma yürüttüklerini belirterek, hiçbir şeyin insan sağlığından daha önemli olmadığını söyledi.

Akdağmadeni Belediye Başkanı Nezih Yalçın, Belediye olarak Koronavirüs salgınına karşı

Akdağmadeni Belediye Başkanı Nezih Yalçın, Belediye olarak Koronavirüs salgınına karşı ciddi bir şekilde çalışma yürüttüklerini belirterek, hiçbir şeyin insan sağlığından daha önemli olmadığını söyledi.
Koronavirüse karşı önlemleri ilçe halkı ile hep birlikte aldıklarını vurgulayan Başkan Yalçın, “Belediye olarak ilçemizde sıkı bir şekilde sürdürdüğümüz koronavirüs mücadelesi her alanda detaylı bir şekilde devam ediyor. İlçemizde aldığımız sağlık tedbirleri kapsamında berber ve bayan kuaförü esnaflarımızla bir araya geldik. Esnaflarımızın katılımıyla gerçekleştirilen toplantı sonucunda örnek bir karar ortaya çıkmıştır.Hiç bir şey insan sağlığından önemli değil anlayışıyla bir araya geldiğimiz ve fikir alışverişinde bulunduğumuz toplantıda koronavirüs hakkında bilgiler verdik. Hastalığın yayılmasında en büyük risk gurubunda olan berber ve kuaför esnaflarımıza alınacak önlemleri anlattık.”dedi.

Başkan Yalçın, toplantıda; berber ve kuaför esnafının duyarlı davrandıklarını vurgulayarak,”Karşılıklı fikirlerin paylaşıldığı toplantıda büyük bir fedakarlık gösteren esnaflarımız yapılan oylamayla birlikte vatandaşlarımızın sağlığı için yarından itibaren 15 gün süre ile işlerini durdurma kararı aldı. Berber ve kuaför esnaflarımıza bu konuda göstermiş oldukları anlayış ve yapmış oldukları fedakarlık için teşekkür ediyoruz.”diye konuştu.

Reklamı Geç