Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

MHP Milletvekili 50 ailenin 3 aylık kirasını ve geçimini karşılayacak

Aslen Yozgatlı olan Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, tüm siyasilere örnek olacak bir davranış sergileyerek, Korona salgını dolayısıyla Kayseri’de dar gelirli 50 ailenin kirasını ve geçimini karşılayacağını sosyal medya hesabından duyurdu.

Aslen Yozgatlı olan Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri Milletvekili Baki Ersoy,

Aslen Yozgatlı olan Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, tüm siyasilere örnek olacak bir davranış sergileyerek, Korona salgını dolayısıyla Kayseri’de dar gelirli 50 ailenin kirasını ve geçimini karşılayacağını sosyal medya hesabından duyurdu.

OLAN, OLMAYANLA PAYLAŞACAK Kİ BUGÜNLERİ BİRLİK BERABERLİK İÇERİSİNDE ATLATALIM

Daha öncede benzer yardımlarda bulunarak Kayserililerin gönlünü kazanan hemşerimiz MHP Milletvekili Baki Ersoy, “MHP İl Başkanlığımızın belirlediği 50 Aile Reisine katkı sunarak ev kiralarını 3 Aylık Maaşımdan ödeyeceğim. Olan, olmayanla paylaşacak ki bugünleri birlik beraberlik içerisinde atlatalım.”dedi.

Meclisin en genç milletvekilleri arasında yer alan hemşerimiz Ersoy, bütün dünya ülkelerini etkisi altına alan ve ülkemizde de görülen Korona salgını dolayısıyla ekonomik sıkıntı içerisine giren yardıma muhtaç 50 ailenin ev kirasını karşılamak üzere maaşını bağışlaması büyük takdir topladı. Sosyal medya üzerinden özellikle Yozgatlı hemşerileri ve Kayserililerin övgüsüne mazhar olan Milletvekili Ersoy’a destek paylaşımları artarak devam ediyor.

Ersoy, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; şu ifadeleri kullandı: “Bu Büyük Türk Milletinin Vekili olarak Corona Virüsü nedeniyle kayserimizde işine gidip rızkını kazanamayan MHP İl Başkanlığımızın belirlediği 50 Aile Reisine katkı sunarak ev kiralarını 3 Aylık Maaşımdan ödeyeceğim. Olan, olmayanla paylaşacak ki bugünleri birlik beraberlik içerisinde atlatalım.”

Reklamı Geç