""

Derbinin galibi Sorgun Belediyespor « Yeniufuk Gazetesi

30 Nisan 2024 - 22:28

Derbinin galibi Sorgun Belediyespor

Yozgat Birinci Amatör Küme’de şampiyonluğun en güçlü adaylarından Sorgun Belediyespor ile Sorgun Gençlikspor Sorgun derbisinde karşı karşıya geldi.

Derbinin galibi  Sorgun Belediyespor
Son Güncelleme :

01 Mart 2017 - 7:00

Sarıkaya İlçe Stadı’nda oynanan maçta gülen taraf Sorgun Belediyespor oldu. 0-5
Bahar günlerini andıran havada başlayan maça Sorgun Belediyespor daha etkili başladı. Maçın 4. Dakikasında Emre uzaktan vurdu top auta gitti.
9. dakikada gelişen Sorgun Gençlik atağında Damra ceza sahası içinde topla buluştu, attığı şut Kaleci Emrah’ın kucağında kaldı.
14. Dakikada Mustafa’nın korner atışında Yavuz kafayı vurdu, bu top üstten auta gitti.
16. Dakikada Abbas’ın ceza sahasına ortasına Muammer’in ters kafasında top kornere gitti. Korner atışını Serdar kullandı, kale içinde yaşanan karambolda defans topu uzaklaştıramayınca Orhan dokundu ve takımını 0-1 öne geçirdi.
19. Dakikada Kadir ceza sahasına girerken çok sert vurdu, top üst direği yalayarak auta gitti.
22. Dakikada Belediyespor ceza sahasına ortalanan topa müsait durumda bulunan Burak kafayi vurdu, ancak top auta gitti.
24. Dakikada Hasan topla rakip alana hareketlendi, ceza sahasına girerken ortasını yaptı, ancak bu kötü ortada auta gitti.
29. Dakikada sağ kanattan kazanılan serbest vuruşu Mustafa kullandı. Top Turgut’a geldi, bu oyuncu iyi vuramayınca takımını bir golden etti.
30. Dakikada Sorgun Gençlikspor ceza sahası ön çizgisine yakın bir yerden serbest vuruş kazandı. Atışı Muammer kullandı. Top üstten auta gitti.
40. Dakikada Belediyespor ceza sahasına ortalanan topa Burak iyi vuramayınca Kaleci Emrah çıkıp topu aldı.
43. Dakikada Serdar sağdan getirdiği topu ceza sahasına ortaladı. Turgut kafayı vurdu, bu top da auta gitti.
44. Dakikada Sergen Mustafa’ya güzel bir pas çıkardı, Mustafa ceza sahasına girer girmez şutunu attı ve meşin yuvarlağı filelerle buluşturdu 0-2
45. Dakikada Damra göğsü ile topu ceza sahası içerisindeki Muammer’e indirdi. Onun sert şutunda top auta gitti.
Maçın ikinci yarısına sakatlığı bulunan Kaptan Serdar’ın yerine Taha oyuna dahil oldu.
49. Dakikada Emre’nin defansın ardına attığı topla buluşan Hasan kaleci Alptekin ile karşı karşıya pozisyonda iyi vuramayınca Alptekin topun sahibi oldu.
51. Dakikada Hasan soldan ortaladı, günün başarılı ismi Alptekin yatarak topu bloke etti.
53. Dakikada yine Sorgun Gençlikspor defansının arkasına atılan topla Turgut buluştu, topu Kaleci Alptekin’in üzerinden aşırmak istedi, Alptekin bu topu yumrukla uzaklaştırdı, top Orhan’ın önüne düştü, bu oyuncunun şutunda ise meşin yuvarlak auta gitti.
65. Dakikada Belediyespor arta saha oyuncularının defansın ardına attığı topla yine Turgut buluştu, bir kez daha Alptekin’in üzerinden aşırmak istedi, Alptekin bu pozisyonda da topu yumruklayarak uzaklaştırdı.
73. Dakikada Turgut bir kez daha defans arkasına atılan topla buluştu, bir kez daha Alptekin’in üzerinden aşırmak istedi, pozisyonda yine Alptekin’e takıldı.
74. Dakikada Taha soldan ortaladı, Orhan kafayı vurdu 0-3
75. Dakikada Mustafa soldan ortaladı, Muhammed Talha çok uygun pozisyonda topu auta attı.
77. Dakikada Sorgun Gençlikspor adına kazanılan serbest vuruşu bir kez daha Muammer kullandı, attığı şut yine auta gitti.
79. Dakikada ileri çıkan Vahap’ın pasıyla ceza sahasında topla buluşan Turgut bu kez Kaleci Alptekin’in yerine oyuna giren Seyit’in sağından topu filelere göndererek hem kendi şanssızlığını kırdı, hem de takımının 4. Golünü atmış oldu.
83. Dakikada Mustafa uzaktan vurdu, top kaleci Seyit’te kaldı.
86. Sorgun Gençlikspor defansının ardına atılan topla Turgut bir kez daha buluştu, bu kez Seyit’in üzerinden aşırmaya muvaffak oldu ve durumu 0-5’e getirdi.
90+2 de Yusuf uzaktan vurdu top auta gitti.
Böylelikle Sarıkaya’da oynanan Sorgun derbisinin galibi Sorgun Belediyespor maçtan 3 puanla ayrılan taraf oldu.
TURGUT KRALLIĞA KOŞUYOR
Sorgun Belediyespor’un golcü oyuncusu Turgut, oynadığı hemen tüm maçlarda, attığı goller ile takımının galibiyetinde önemli rol oynuyor.
Sorgun Gençlikspor maçında da yakaladığı net gol pozisyonlarının en az 4 tanesini değerlendiremeyen Turgut Zengin, ligde bu güne kadar oynanan maçlarda attığı 17 gol ile gol krallığında adeta tek başına kalmış durumda. Turgut’u attığı 14 gol ile Kaptan Serdar takip ediyor.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/yeniufuk/domains/yeniufukgazetesi.com.tr/public_html/wp-content/themes/theHaberV6/dosyalar/moduller/puandurumu.php on line 19