""

Açıkel, iftarını personeli ile yaptı « Yeniufuk Gazetesi

19 Mart 2024 - 09:14

Açıkel, iftarını personeli ile yaptı

Sarıkaya Belediye Başkanı Av. Ömer Açıkel, iftarını nöbetçi personel ile birlikte yaptı.

Açıkel, iftarını personeli ile yaptı
Son Güncelleme :

15 Nisan 2021 - 15:53

Belediye Başkanı Ömer Açıkel, iki dönemdir sürdürdüğü başkanlık görevinde vatandaşlarla kurduğu diyalogun yanı sıra personeline verdiği değerlerle de kamuoyunun takdirini topluyor.
Normal günde mesaisine erkenden başlayan ve her sabah farklı bir esnafı ziyaret ederek kahvaltı yapan Başkan Ömer Açıkel, esnaflarla kurduğu samimi dostlukla da gönül köprüleri oluşturuyor. Ramazan ayının girmesiyle birlikte personelini de unutmayan Başkan Açıkel, İftar saatine az bir süre kala nöbetçi personeli il birlikte kurdukları sofrada iftarını yaptı. Personelleri ile sohbet ederek kovid-19 salgını konusunda uyarıda bulundu.
Ramazan ayının birlik beraberlik adına kaynaşmaya ve paylaşmaya da vesile olduğunu vurgulayan Başkan Açıkel, “Bugün personelimizle birlikte iftarımızı yaptık. Zaman zaman personellerimizle bir araya geliyorduk, bugünde ramazan ayına denk gelmesiyle Mevlam kabul eylesin güzel bir iftar yaptık. Belediye olarak sorumluluğumuzun bilincinde ilçemize en iyi hizmeti etmen gayreti içerisindeyiz.”dedi.
KOVİD-19 SALGININA KARŞI DAHA DUYARLI OLALIM
Korona salgınına karşı daha dikkatli olunması gerektiğini vurgulayan Başkan Açıkel, “Kovid 19 salgını dolayısıyla hepimizin daha duyarlı davranması gerekiyor. Vakalar ülke genelinde arttığı gibi maalesef ilçemizde ve ilimizde de etkisini sürdürüyor. Bizler belediye olarak planladığımız şekilde hizmetlerimizi, projelerimizi hayata geçiriyoruz. Fakat bu kapsamda vatandaşlarımıza da büyük görevler düşüyor. Korona ile mücadele de toplumsal duyarlılık son derece önem arz ediyor. Ne kadar dikkat edersek o kadar çabuk kurtuluruz. O yüzden vatandaşlarımızdan bu salgına karşı alınan tedbirlere harfiyen uymalarını kendi ve sevdiklerinin sağlığını korumaları için istiyoruz.”diye konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.