""

Açıkel’den spora ve sporcuya destek « Yeniufuk Gazetesi

29 Mart 2024 - 18:11

Açıkel’den spora ve sporcuya destek

Sarıkaya Belediye Başkanı AV. Ömer Açıkel Sarıkaya sporuna desteklerini her kulvarda sürdürüyor. Sarıkaya’da yaz spor kurslarına katılan genç sporculara malzeme desteğinde bulunan Başkan Açıkel Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürünü, kurs hocaları ve bazı genç sporcuları makamında kabul etti.

Açıkel’den spora ve sporcuya destek
Son Güncelleme :

06 Temmuz 2017 - 7:00

Sarıkaya’da sporla uğraşan veya yeni başlamak isteyen gençlerimize yönelik olarak yaklaşık 12 farklı branşta spor kursu başlamış bulunmaktadır. Yöneticilerin talebi üzerine Sarıkaya Belediye Başkanı Av. Ömer Açıkel’ de spora ve sporcularımıza destek maksadıyla 22 kalemden oluşan toplam 300’e yakın spor malzemesinin sıfır olarak tedarik edilmesini sağlayıp sporcuların kullanımına kazandırmıştır.
Yapılan bu yardımlardan dolayı İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Ahmet Taşdemir, kurs hocaları ve beraberlerinde bazı genç sporcularla Belediye Başkanı Av. Ömer Açıkel’e teşekkür ziyaretinde bulundular.
Başkan Açıkel teşekkür ziyareti esnasında yapmış olduğu kısa konuşmada şunları belirtti; ”İlçemiz gençlerine spor sevgisinin aşılanması için, sağlıklı bir yaşam için ve sporun ne denli önemli bir aktivite olduğunu anlatmak için biz Sarıkaya Belediyesi olarak ve şahsım adına elimizden gelen her türlü desteği vermeye hazırız. Siz değerli eğitimcilerimize de bu tür güzel ve anlamlı faaliyetleri ilçemizde gerçekleştirerek ilçemize kattıklarınız için teşekkür ederim.”dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.