""

Açıkgöz, aday adaylığını açıkladı « Yeniufuk Gazetesi

27 Temmuz 2024 - 04:50

Açıkgöz, aday adaylığını açıkladı

Yozgat Belediye Başkan Yardımcısı Serdar Açıkgöz, AK Parti’den Belediye Başkan aday adaylığını açıkladı.

Açıkgöz, aday adaylığını açıkladı
Son Güncelleme :

10 Kasım 2018 - 7:00

Yozgat Belediye Başkan Yardımcısı Serdar Açıkgöz, AK Parti’den Belediye Başkan aday adaylığını açıkladı.
Açıkgöz, İl Başkanı Celal Köse’ye başvuru dosyasını teslim etti.
Serdar Açıkgöz, “Görev süremiz boyunca var gücümüzle çalıştık. Suyu, yolu, parkları,doğal yaşam alanları olmayan bir Yozgat’tan, AK Parti Belediyeciliği sayesinde günümüzde yaşanılabilir bir belediyeciliğe adeta geçiş yaptık” dedi.
Hizmetlerine AK Parti de devam etmek istediğini aktaran Belediye Başkan Yardımcısı Serdar Açıkgöz, “Kamu görevime son verip, aday adayı olmaya karar verdim. 7,5 yıllık görev süremde edindiğim bilgi ve tecrübeleri Yozgat’a hizmet edebilmek adına bir fırsat olarak görüyorum. Artık klasikleşmiş olan Belediyecilik anlayışının terk edildiği, şehircilik anlayışı olarak eskiyi koruyan ve yenileyen bir aklın yanında, çağımızın yeni şehir modellerinden ilham alan sosyal bir belediyecilik hedeflemekteyim. Akıllı şehir, kültür şehri, sakin şehir, yeşil şehir gibi her modelin örnek alındığı projeler tarafımdan kamuoyuna açıklanacaktır. Adaylığıma gerek şahsıma gerekse memleketime hayırlı olmasını yüce Allah’tan diliyorum” diye konuştu.
Serdar Açıkgöz’ün başvuru dosyasını alan AK Parti İl Başkanı Celal Köse de, “Bu hizmet kervanında bende varım diyerek bize müracaat eden Serdar Açıkgöz kardeşimizi tebrik ediyorum. Çıktığı bu yolda kendisine başarılar diliyorum. Serdar bizim geçmişten tanıdığımız ehliyetli liyakatli, sadakatli arkadaşlarımızdan bir tanesidir” dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.