""

Açıkgöz’den tebrik ziyareti « Yeniufuk Gazetesi

24 Ekim 2024 - 11:49

Açıkgöz’den tebrik ziyareti

Yozgat Valiliği İl Basın ve Hakla İlişkiler Müdürü Ferhat Açıkgöz, beraberinde basın biriminde çalışan Emre Demirel ile birlikte Gazetemiz Yeniuk’u ziyaret ederek, 26.ncı kuruluş yıldönümümüzü tebrik ettiler.

Açıkgöz’den tebrik ziyareti
Son Güncelleme :

18 Nisan 2022 - 17:42

Yozgat Valiliği İl Basın ve Hakla İlişkiler Müdürü Ferhat Açıkgöz, beraberinde basın biriminde çalışan Emre Demirel ile birlikte Gazetemiz Yeniufuk’u ziyaret ederek, 26.ncı kuruluş yıldönümümüzü tebrik ettiler.
Gazetemiz sahibi Bekir Çaylak ve Cemil Mermertaş’la bir süre basın üzerine sohbet eden Açıkgöz, “26 yıldır doğru, tarafsız yayın anlayışıyla bugünlere gelen Yeniufuk Gazetesini tebrik ediyorum. İnşallah bundan sonra da bu başarılarınızla nice seneleri daha hep birlikte kutlarız. Ben bu vesile ile tekrar kuruluş yıldönümünüzü tebrik ediyor, başarılar diliyorum.” Haber Merkezi

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.