""

“Acil hodri meydan” « Yeniufuk Gazetesi

25 Nisan 2024 - 02:06

“Acil hodri meydan”

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Kürşat Kılıç sosyal medya hesabından, önceki gün 104 emekli amiral tarafından yayınlanan bildiriyi sert bir dille kınadı.

“Acil hodri meydan”
Son Güncelleme :

05 Nisan 2021 - 16:42

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Kürşat Kılıç sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı; “104 KENDİNİ BİLMEZ EMEKLİ AMİRALLERİN YAPMIŞ OLDUĞU AÇIKLAMAYA BİNAEN MERKEZ İLÇE OLARAK OLAĞAN ÜSTÜ TOPLANTIMIZ SONRASI KAMUOYUNA AÇIKLAMAMIZ.
ACİL HODRİ MEYDAN
AK Parti teşklilatları olarak bizleri Liderimiz Genel Başkanımız Başkomutanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan beyefendinin yol arkadaşı yapan Allah’a hamd olsun, şükürler olsun.
Bu kervanın içerisinde bu büyük davanın ve idealin bu büyük hareketin içinde olmaktan AK Parti çatısı altında sizler gibi değerli yol ve çalışma arkadaşlarımla siyaset yapmaktan büyük bir onur duyuyorum.
Değerli Yozgat’lılar değerli hemşerilerim
Bugün 4 nisan aklı evvel 104 emekli amirallerin yaptığı bu açıklama Türk askeri ve siyasi tarihine bir kara leke olarak geçmiştir.
Bu necip millet darbe sevicileri 15 temmuzda toprağa gömmüştür.
Ey bu milletin hertürlü imkanını kullanarak bu millete ayar vermek isteyen zavallılar soruyorum siz kimsiniz kimi temsil edersiniz.
Ne adına bu cüreti gösterdiniz.
Unutmayın vesayet özleminiz olabilir ama artık millete hizai mesafe ve komut vereceğiniz dönemler çöp oldu.
Sizin bu yaptığınız milletimizin yanında ve bizlerin huzurunda yok hükmündedir.
Bundan sonra ki hayatınızda Türk yargısına ve adaletine hesap vereceğiniz günler sizi beklemektedir.
VE BİZLER,
BU DAVAYA GÖNÜL VERMİŞ NEFERLER OLARAK
HER AN HER ZAMAN HER ALANDA
RECEP TAYYİP ERDOĞAN’IN YANINDA OLACAĞIZ.”

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.