""

Acil onarım ekibi bütçeye tasarruf sağlıyor « Yeniufuk Gazetesi

19 Nisan 2024 - 09:38

Acil onarım ekibi bütçeye tasarruf sağlıyor

Yozgat Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde kurulan ve tamamı milli eğitim müdürlüğü personelinden oluşan Acil Onarım Ekibi, okullarda yaptıkları tamir, onarım ve bakımlarında milli eğitim bütçesine tasarruf sağlamaya devam ediyor.

Acil onarım ekibi  bütçeye tasarruf sağlıyor
Son Güncelleme :

09 Aralık 2016 - 5:00

İl Milli Eğitim Müdürü Saim Kuş, acil onarım ekibinin çalışmalarını aralıksız sürdürdüğünü belirterek, “Ekibimiz Sakarya İlköğretim Okulunun eski İmam Hatip Lisesi binasına taşınmasından sonra boşalttığı binayı Halk Eğitim Müdürlüğü’ne Valiliğimiz tarafından devredildi. Şuanda acil onarım ekibimiz orada çalışmalarını yapıyor.
Ekibimiz boya, elektrik su işlerini yapıyor ve sona doğru yaklaşmış durumdadır. Bilindiği üzere onarım ekibimiz kurulduğu günden bugüne 12 ay üzerinden sürekli faaliyette çalışıyorlar. Ciddi anlamda büyük maddi katkısı bulunmaktadır. Şuanda Bayındırlık birim fiyatları üçte bir fiyatına malediyoruz. Bunlarında tabi çalışma alanları sınırlı.
Binanın boya, badana, lavoba, elektrik, kapıların değişimi ve tamiri ile ilgili çalışmalar yapıyorlar. Aniden çıkan arızaları 16 kişilik başlarında şefleri ile beraber işlerine devam ediyorlar. Bu hafta Halk Eğitim merkezi binasının gerekli tadilatını yaparak gerekli tamamen hazır hale getirmiş olacaklar ”diye konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.