""

Ağaoğlu ve muhtarlardan Vali Yurtnaç’a ziyaret « Yeniufuk Gazetesi

27 Nisan 2024 - 01:00

Ağaoğlu ve muhtarlardan Vali Yurtnaç’a ziyaret

Yerköy Belediye Başkanı Mehmet Ağaoğlu ve Mahalle Muhtarları Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç’ı makamında ziyaret etti.

Ağaoğlu ve muhtarlardan Vali Yurtnaç’a ziyaret
Son Güncelleme :

02 Haziran 2017 - 11:20

Yerköy Belediye Başkanı Mehmet Ağaoğlu ve Mahalle Muhtarları Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç’ı makamında ziyaret etti.
Başkan Ağaoğlu, Yerköy’de halkın taleplerini ve isteklerini daha iyi dinleyebilmek ve çözümler üretmekteki süreci en hızlı şekilde yerine getirmek amacıyla muhtarlar ile gerçekleştirdikleri çalışmalar hakkında Vali Yurtnaç’a’a bilgi verdi.
Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç ise, “Bir İlçede Belediye Başkanı ve Muhtarlar her ne kadar birlikte hareket ederlerse o kadar verimli sonuçlar ortaya çıkar. Ben Yerköy’e baktığımda Belediye Başkanı ve Muhtarların birlikte dayanışma içerisinde olduğunu görüyor ve bu tablodan her zaman Yerköy için başarılı sonuçlar çıkacağını düşünüyorum. Ziyaretlerinden dolayı Yerköy Belediye Başkanı Mehmet Ağaoğlu ve Mahalle Muhtarlarına teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.
Ziyaret ile ilgili olarak kısa bir açıklama yapan Belediye Başkanı Ağaoğlu; “Yerköy’ün gelişmesi ve istikrarlı yükselişini sürdürebilmek için Yerköy Belediyesi olarak mahalle sakinlerinin talepleri doğrultusunda en doğru çalışmaları gerçekleştirmek için yapmış olduğumuz faaliyetlerimizi Sayın Valimize aktardık. Bizleri kabul eden Sayın Valimize teşekkür ediyoruz. Muhtarlarımız ile gerçekleştirdiğimiz görüşmeleri belirleyeceğimiz günler ile geleneksel hale getirerek, Yerköy’e daha da yararlı olmaya çalışıyoruz” dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.