""

Ahşap yakma sanatı yoğun ilgi görüyor « Yeniufuk Gazetesi

29 Mart 2024 - 11:17

Ahşap yakma sanatı yoğun ilgi görüyor

Yozgat Halk Eğitim Merkezi’nde düzenlenen ahşap yakma kursuna ev hanımları yoğun ilgi gösteriyor.

Ahşap yakma sanatı  yoğun ilgi görüyor
Son Güncelleme :

11 Mayıs 2017 - 7:00

Halk Eğitim Merkezi’nde düzenlenen ahşap yakma kursuna katılan kursiyerler başta Yozgat’ın tarihi mekanları olmak üzere çeşitli resim ve fotoğrafları yakma sanatıyla ahşaba işliyor. Kadınlar hem boş zamanlarını değerlendiriyor hem de ev ekonomisine katkı da bulunuyor.
Ev hanımlarının ahşap yakma sanatına ilgisinin fazla olduğunu söyleyen Halk Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı Sadık Şenol, kursiyerlerin burada yaptıkları tabloları satarak ev ekonomisine katkıda bulunduğunu ifade etti. Şenol, kursiyerlerin Yozgat’ın tarihi mekanlarını yakma sanatıyla tablo haline getirdiklerini de belirtti. Kursa katıldığı için mutlu olduğunu söyleyen Selma Şahiner ise burada boş zamanını değerlendirdiğini ifade etti. Şahiner, yaptığı tabloları satarak ev ekonomisine katkıda bulunduğunu da dile getirdi.12 kursiyerin yer aldığı ahşap yakma kursu 22 Haziran ayına kadar devam edecek.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.