""

Aile hekimliği birinci aşama uyum eğitimleri başladı « Yeniufuk Gazetesi

25 Nisan 2024 - 10:13

Aile hekimliği birinci aşama uyum eğitimleri başladı

Yozgat Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından merkez ve ilçelerde görev yapan hekimlere yönelik Aile Hekimliği Birinci Aşama Uyum Eğitimler başladı. Grand Ser Otelde gerçekleştirilen eğitimlere çeşitli ilçelerden 20 aile hekimi katıldı.

Aile hekimliği birinci aşama  uyum eğitimleri başladı
Son Güncelleme :

23 Mart 2017 - 7:00

Halk Sağlığı Müdürlüğü Aile Hekimliği ve Toplum Sağlığı Hizmetleri Şube Müdürlüğü tarafından yürütülmekte olan Aile Hekimliği uygulamaları kapsamında halen sözleşmeli aile hekimi olarak görev yapanlar arasında daha önce Aile Hekimliği 1. Aşama Uyum Eğitimi almamış aile hekimlerine yönelik düzenlenen seminerde hekimler bilgilendirildi.
Yozgat Halk Sağlığı Müdürü Dr. Mehmet Akif Karaarslan, yaptığı açılış konuşmasında, katılımcıları aile hekimliği sistematiğinin yanı sıra rutin kanser izlemleri, kadın- üreme sağlığı ve çocuk izlemleri, hasta hekim iletişimi, aile hekimliği bilgi sistemleri ve mevzuat konularında bilgilendirdi. Seminer sonunda katılımcılar, 1. Aşama Uyum Eğitimi Sertifikası almaya hak kazanacaklar.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.