""

AK Gençlik ramazanı boş geçmiyor « Yeniufuk Gazetesi

26 Nisan 2024 - 14:13

AK Gençlik ramazanı boş geçmiyor

AK Parti Yozgat Gençlik Kolları ekibi, çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ediyor. Sosyal sorumluluk projesi kapsamında yardımlaşmayı, paylaşmayı ve dayanışmayı her zaman ön planda tutarak, Ramazan ayı faaliyetlerini gece ve gündüz devam ettiriyor.

AK Gençlik ramazanı boş geçmiyor
Son Güncelleme :

12 Haziran 2017 - 9:56

Yozgat’ta ihtiyaç sahibi aileleri tespit ederek, imkanlar ölçüsünde ailelerin ve yaşlıların kapısına kadar İftarlık paketler ve yemekler götürerek, hayır dualarını alıyorlar.
Yozgat AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Emin Erbek başkanlığında yönetim kurulu üyeleri elele vererek, İftar öncesi mahalle mahalle gezerek, yemek dağıtımı yapıyor, akşamları da teravih namazının ardından Camilerde ikramlarda bulunuyor.
AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Emin Erbek, Onbir ayın sultanı Ramazan ayının dolu dolu yaşamanın yanında yardımlaşmayı ve paylaşmayı da ön planda tuttuklarını kaydetti.
Başkan Erbek, teşkilat olarak Ramazan ayı dışında da çeşitli çalışmalar yapmaya devam ediyoruz, şimdide Ramazan ayında vatandaşlarımızın yardımlarına koşarak, hayırlı işler yapmaya devam ediyoruz dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.