""

AK Kadınlardan öğrencilere iftar yemeği « Yeniufuk Gazetesi

26 Nisan 2024 - 10:21

AK Kadınlardan öğrencilere iftar yemeği

AK Parti Yozgat İl Kadın Kolları Başkanlığı tarafından oluşturulan 40 kişilik kadın kolları üyesi, evlerinde pişirdikleri iftarlık yemekleri Yozgat’ta üniversitede okuyan ve evlerde kalan öğrencilere ulaştırıyor.

AK Kadınlardan öğrencilere iftar yemeği
Son Güncelleme :

20 Nisan 2021 - 15:10

İl Kadın Kolları Başkanı İlknur Ünal, yaptığı açıklamada; pandemi nedeniyle meydana gelen kısıtlamalardan dolayı evlerde kalan öğrencilere günlük taze pişirilen iftarlık yemeği ulaştırdıklarını söyledi.
İl Kadın Kolları üyesi 40 kişilik bir ekip oluşturduklarını söyleyen Başkan Ünal, “Kısıtlamalardan dolayı teşkilatımızda arkadaşlarımızla yaptığımız istişareler neticesinde her gün evlerimizde pişirilen iftarlık yemeklerden evlerde kalan tıp öğrencileri ve staj gören öğrencilere ulaştırıyoruz. Oluşturduğumuz 40 kişilik ekimizle her gün evlerimizde pişirilen iftar yemeğimizi bir ay boyunca öğrencilerimize ikram edeceğiz.”dedi.
RAMAZAN AYI YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA AYIDIR
Ramazan ayının birlik beraberlik adına kardeşlik duygularının en yoğun olarak yaşandığı manevi bir ay olduğunu vurgulayan Ünal, bu ayın yardımlaşma ve dayanışma açısından önemli olduğunu ifade etti.
Ünal, “Biz Türk toplumunu diğer toplumlardan ayıran en büyük özelliğimiz paylaşma ve yardımlaşma duygusudur. Korona salgını sebebiyle alınan tedbirler kapsamında davetler ve misafirlikler iptal edildi. Önceki yılarda da gıda yardımlarımız, davetlerimiz olurdu. Bizler öğrencilerimizin evlerine misafir olur birlikte iftar yapardık. Ama maalesef bu yıl artan kovid- 19 vakaları sebebiyle devletimiz bir dizi tedbir aldı ve ilimizde de uygulanmakta. Bizlerde hem kendi sağlığımız hemde sevdiklerimizin sağlığı için bu süreçte belirlenen kurallara hep birlikte uymamız gerekiyor. İnşallah kısa sürede bu salgın belasından kurtulur normal yaşam şartlarına kavuşuruz.”dileklerinde bulundu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.