""

Ak Parti Ebeleri unutmadı « Yeniufuk Gazetesi

29 Nisan 2024 - 14:21

Ak Parti Ebeleri unutmadı

AK Parti İl Başkanı Yusuf Başer, İl Kadın Kolları Başkanı İlknur Ünal ve Gençlik Kolları Başkanı Yaşar Taşdemir, Yozgat Şehir Hastanesi’nde görev yapan ebeleri ziyaret ederek, Ebeler Haftasını kutladı.

Ak Parti Ebeleri unutmadı
Son Güncelleme :

27 Nisan 2021 - 11:58

Ak Parti İl Başkanı Yusuf Başer “Anne ve Bebek sağlığının neferleri sağlık kurumunun Ebelerimizin bu anlamlı ve önemli haftasını kutluyorum” dedi.
Başkan Başer “Ülkemizin en ücra köşelerinde sağlık hizmetinin temsilcisi olan ebelerimizin sunduğu hizmetin değeri tartışılmazdır. Tüm zorluklara rağmen fedakarlıklar içerisinde görev ve sorumluluklarını yerine getirmeye çalışan kanatsız melekleri ebeler, sağlık sistemimizin vazgeçilmez unsurlarından biridir. Olumsuz koşullara rağmen görevlerini büyük bir sorumluluk bilinci içinde ve şevkle yapan tüm ebelerimize teşekkür ediyor, ebelerimizin bu özel haftalarını kutluyorum” dedi.
Yozgat Şehir Hastanesi Başhakemi Mustafa Kozan ise bu nazik ziyaretlerinden dolayı Ak Parti Yozgat İl Başkanı Yusuf Başer ve ekibine teşekkür etti.
(Alpaslan Demir)

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.