""

AK Parti Seçim irtibat bürosu açıldı « Yeniufuk Gazetesi

29 Mart 2024 - 16:11

AK Parti Seçim irtibat bürosu açıldı

AK Parti Yozgat İl Başkanlığı tarafından 24 Haziran’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği genel seçimi çalışmaları devam ediyor.

AK Parti Seçim irtibat bürosu açıldı
Son Güncelleme :

06 Haziran 2018 - 7:00

AK Parti Yozgat seçim irtibat bürosu açılışına Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, AK Parti İl Başkanı Celal Köse, Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan, Milletvekili Yusuf Başer, AK Parti Milletvekili Adayı Sibel Yıldırım, AK Parti Milletvekili Adayı İskender Minar, AK Parti İlçe Teşkilatı, partililer ve vatandaşlar katıldı.
Seçim irtibat bürosu açılışında konuşma yapan AK Parti İl Başkanı Celal Köse şunları söyledi, “Açılışını gerçekleştireceğimiz seçim irtibat büromuzun hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum inşallah seçim irtibat büromuzla halkımızla daha iyi kucaklaşacak oradaki alınacak kararları daha iyi uygulayacağız hep birlikte inşallah yeni Türkiye’nin yeni inşasında hep birlikte mücadele vereceğiz bu vesile ile 24 Haziran Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği genel seçimimizin köyümüze beldemize ilçemize ilimize tüm Türkiye’mize Tüm Dünya Müslümanlarına hayırlar getirmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum.
Kıymetli kardeşlerim her seçim önemlidir ama 24 haziran’da yapılacak seçim diğerlerinde daha da önemlidir artık referandumla birlikte verdiğimiz oyla değiştirdiğimiz yasa ile birlikte artık Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini hayata geçireceğimiz bir seçim olacak bu seçimde hem Cumhurbaşkanımızı seçeceğiz hem Yozgat’ımızı temsil edeceği temsilci olarak göndereceğimiz Milletvekillerimizi seçeceğiz.Sayın bakanımızın öncülüğünde milletvekili Yusuf Başer’in gayreti milletvekili adaylarımızın gayreti teşkilatımızın gayreti halkımızın oyları ile bundan sonraki süreçte de Cumhurbaşkanımızın Yozgat’tan en yüksek oy alarak tekrardan Cumhurbaşkanlığı makamına oturtturacağız. Yozgat AK Parti kurulduğundan itibaren her zaman Cumhurbaşkanımıza olan desteğini artırarak sürdürdü bu oran ki referandumda rekor kırdı Türkiye 6.’sı olduk bundan sonrada %85 oy alarak Türkiye sıralamasında ilk 3. sıraya hem birlikte Yozgat’ımızı o sıraya yerleştireceğiz” dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.